Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TOP: parimad jaekaubandusettevõtted

  Tallink Duty Free juhatuse esimees Aimar Pärna.

  Jaekaubanduse TOPi võitjaks tõusis uustulnuk, kes suutis Tallinki laevadel kaubeldes eelmisel aastal teenida pea suurima kasumi Eesti jaekaubanduses.

  - 2014. aasta sügisel ilmuvad edetabelid on koostatud 2013. aasta majandusnäitajate põhjal. Tänavu II poolaastal ilmub 70 Äripäeva edetabelit- koondedetabel selgub kuue majandusnäitaja põhjal: käive 2013, ärikasum 2013, käibe ja kasumi kasv 2013. aastal, rentaablus ning varade tootlikkus - kõiki Äripäeva edetabeleid saab töödeldaval kujul ja andmetega osta Äripäeva infopangast Agent http://agent.aripaev.eeJae- ja hulgikaubanduse TOPi erileht ilmub 10. oktoobril.

  AS Tallink Duty Free ei ole varem jaekaubanduse edetabelisse pääsenud. Esmakordselt tabelisse jõudnuna hõivati seal kohe esikoht. Sellele aitas kaasa eelmisel aastal 1,23 miljoni euro võrra kasvanud kasum, millega ollakse Selveri ja OG Elektra järel Eesti jaekaubandusturul kasumi suuruselt kolmas ettevõte. Eelmise jaekaubanduse TOPi võitja Põldma Kaubanduse AS jäeti seekord edetabelis teisele kohale. Jae- ja hulgikaubanduse TOP avaldatakse 10. oktoobril ilmuvas erilehes.Jaekaubandusettevõtete TOP aastal 2013.
  1Tallink Duty Free AS2Põldma Kaubanduse AS23OG Elektra AS4Jysk Linnen'n Furniture OÜ15Harju Tarbijate Ühistu TÜH6Catwees OÜ27RRLektus AS8Lindex Eesti OÜ9Autospirit AS10LPP Estonia OÜ11Volvo Estonia OÜ12Scania Eesti AS13Keil M.A. OÜ14ABC Supermarkets AS15KPG Kaubanduse OÜ16Olerex AS17Info-Auto AS218Euroapteek OÜ19Bauhof Group AS20MAXIMA Eesti OÜ21Haapsalu Tarbijate Ühistu TÜH22Decora AS23KOTRYNA OÜ24ON24 AS225Charlot OÜ226Veho Eesti AS27Antista AS28Võru Tarbijate Ühistu TÜH29Alexela Oil AS30Krone ScanBalt OÜ131Saaremaa Tarbijate Ühistu TÜH32Sevenoil EST OÜ33Infotark AS234Rimi Eesti Food AS35Selver AS36ELKE Auto AS37Rahva Raamat AS38Viljandi Tarbijate Ühistu TÜH239Aasta Auto AS40New Yorker Estonia OÜ41Apranga Estonia OÜ42Jatiina OÜ43Krooning AS44ABC Motors AS45Hydroscand AS46Lukoil Eesti AS47Keila Tarbijate Ühistu TÜH48K.G. Knutsson AS49Amserv Auto AS50Port One OÜ51Koduekstra OÜ52Elva Tarbijate Ühistu TÜH53City Motors AS54Värvikeskuste Grupp OÜ255Hiiumaa Tarbijate Ühistu TÜH256Mariine Auto AS57Aasta Auto Pluss AS58Aldar Eesti OÜ59Auto 100 Tallinn AS60Prisma Peremarket AS61Stockmann AS62Auto Forte Tallinn OÜ63United Motors AS264Patrika OÜ65Kaubserv OÜ66ScanBalt Trucks OÜ67Mars Eesti OÜ68Põlva Tarbijate Ühistu TÜH269Mokter OÜ70Euro Oil AS71Jõgeva Majandusühistu TÜH72Järva Tarbijate Ühistu TÜH73Reval Auto Esindused OÜ74A.M Auto-Group OÜ75Truck Trading Estonia OÜ76Nittis OÜ77Go Oil AS78Naltu OÜ79Autospirit Tartu OÜ80Topauto AS81Mahta Kütus AS82Abja Tarbijate Ühistu TÜH83Fakto Auto AS84Silberauto Eesti AS285Baltman OÜ86Eurostauto OÜ87Vändra Tarbijate Ühistu TÜH88Unelmauto AS89Lihula Tarbijate Ühistu TÜH90Mustakivi Auto AS91Balti Realiseerimiskeskus OÜ292Inchcape Motors Estonia OÜ93HEPA OÜ94Tartu Tarbijate Kooperatiiv TÜH295Rapla Tarbijate Ühistu TÜH96Humana Sorteerimiskeskus OÜ97Terve Pere Apteek OÜ98R-Kiosk Estonia AS99P-Trucks OÜ100MarkIT Holding AS2101Tõrva Tarbijate Ühistu TÜH102BENU Apteek Eesti OÜ1103Johnny AS2104Moller Auto Tallinn AS105Saare Kütus AS106Ascar Auto AS107A&G Kaubanduse AS2108IM Arvutid AS2109Kanpol AS110Indoor Group AS111Rademar OÜ
   
  1 majandusaasta erineb kalendriaastast2 konsolideeritud
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Olulisemad lood

Keskpank võib tõsta intressi, aga enne paneb inflatsioonile käe ette jahtuv majandus
Sisetarbimise lõpp, uksed sulgevad tööstused ja investeeringute lakkamine võivad panna inflatsioonile käe ette enne, kui keskpanga intressitõusud jõuavad seda mõjutamagi.
Sisetarbimise lõpp, uksed sulgevad tööstused ja investeeringute lakkamine võivad panna inflatsioonile käe ette enne, kui keskpanga intressitõusud jõuavad seda mõjutamagi.
Jalgpalliajakirjanik: FIFA ja Aivar Pohlaku võim põhineb hirmul
Poliitik vastutab valija ees, eraettevõtte omanik ja juhid vastutavad kliendi ees, jalgpalli juhtimises selline süsteem puudub, nii üleilmselt kui Eestis, kirjutab jalgpalliajakirjanik Andres Must.
Poliitik vastutab valija ees, eraettevõtte omanik ja juhid vastutavad kliendi ees, jalgpalli juhtimises selline süsteem puudub, nii üleilmselt kui Eestis, kirjutab jalgpalliajakirjanik Andres Must.
Kanada esimese kuue kuu ülejäägiks kujunes 1,72 miljardit
Rahandusministeerium teatas reedel, et Kanadas oli 2022/23. eelarveaasta esimese kuue kuu eelarve ülejääk 1,72 miljardit Kanada dollarit ehk 1,29 miljardit USA dollarit.
Rahandusministeerium teatas reedel, et Kanadas oli 2022/23. eelarveaasta esimese kuue kuu eelarve ülejääk 1,72 miljardit Kanada dollarit ehk 1,29 miljardit USA dollarit.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Äripäeva kirjastus jagab kiirematele juhtimis- ja elutarkust poolmuidu
Ega tühi kott püsti seisa. Kui tunned, et sul on toss väljas või ulub kingikotis tuul, lase Äripäeva kirjastusel end aidata. Kui sind järgnevad raamatud ei kõneta, võta lahti kirjastuse e-pood, et sealt lihtsa vaevaga oma lemmikud ostukorvi laduda.
Ega tühi kott püsti seisa. Kui tunned, et sul on toss väljas või ulub kingikotis tuul, lase Äripäeva kirjastusel end aidata. Kui sind järgnevad raamatud ei kõneta, võta lahti kirjastuse e-pood, et sealt lihtsa vaevaga oma lemmikud ostukorvi laduda.
No pressure, Harmet! Ukraina lasteaia ehitamise aeg hakkas jooksma
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Haljala vald pani vallamaja oksjonile
Haljala vallavolikogu otsustas juba septembris, et majandusolude parandamise eesmärgil tuleb maha müüa kuus kinnisvaraobjekti. Nüüd on pakkumised avalikuks tehtud,
Haljala vallavolikogu otsustas juba septembris, et majandusolude parandamise eesmärgil tuleb maha müüa kuus kinnisvaraobjekti. Nüüd on pakkumised avalikuks tehtud,

Olulisemad lood

Hoonete ehitusmaht vähenes suurelt
Eesti ehitusettevõtted ehitasid kolmandas kvartalis siin ja välisriikides kokku püsivhindades 3 protsenti vähem kui aasta varem samal ajal, sellest hoonete ehitusmaht kahanes lausa 9 protsenti, teatas statistikaamet.
Eesti ehitusettevõtted ehitasid kolmandas kvartalis siin ja välisriikides kokku püsivhindades 3 protsenti vähem kui aasta varem samal ajal, sellest hoonete ehitusmaht kahanes lausa 9 protsenti, teatas statistikaamet.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.