Äripäev • 21. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

LHV kvartalikasum 2,4 miljonit

LHV Groupi juhataja Erkki Raasuke.  Foto: Andras Kralla

LHV Group teenis esimese kolme kvartaliga 5,7 miljonit eurot puhaskasumit: pank teenis sellest 3,3 miljonit eurot, varahaldus 2,4 miljonit eurot ja Leedu äriüksus 0,5 miljonit eurot. LHV Groupi üheksa kuu omakapitali tootlus aastasel baasil oli 17%.

LHV Group'i kolmanda kvartali puhaskasumiks kujunes 2,4 miljonit eurot (teises kvartalis 1,6 miljonit eurot), millest pank teenis 1,4 miljonit eurot (1,0), varahaldus 1,0 miljonit eurot (0,8) ja Leedu äriüksus 0,1 miljonit eurot (0,1). LHV Group'i kolmanda kvartali omakapitali tootlus aastasel baasil oli 18%.

Juulis, augustis ja septembris teenis LHV Group kokku 8,9 miljonit eurot konsolideeritud puhastulu ehk 9% rohkem kui teises kvartalis. Kulud olid samas 5% võrra väiksemad kui teises kvartalis ehk 5,2 miljonit eurot. Laenude allahindlusi tehti mahus 1,1 miljonit eurot.

LHV Groupi juhataja Erkki Raasukese sõnul jätkus aasta esimese poole hoog ka kolmandas kvartalis. „Stabiilne ärikeskkond ja aktiivsed kliendid on aidanud jõuda heade tulemusteni. Väljavaated lähikuudeks on julgustavad,“ lisas Raasuke.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt