• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  LHV kvartalikasum 2,4 miljonit

  LHV Groupi juhataja Erkki Raasuke.Foto: Andras Kralla

  LHV Group teenis esimese kolme kvartaliga 5,7 miljonit eurot puhaskasumit: pank teenis sellest 3,3 miljonit eurot, varahaldus 2,4 miljonit eurot ja Leedu äriüksus 0,5 miljonit eurot. LHV Groupi üheksa kuu omakapitali tootlus aastasel baasil oli 17%.

  LHV Group'i kolmanda kvartali puhaskasumiks kujunes 2,4 miljonit eurot (teises kvartalis 1,6 miljonit eurot), millest pank teenis 1,4 miljonit eurot (1,0), varahaldus 1,0 miljonit eurot (0,8) ja Leedu äriüksus 0,1 miljonit eurot (0,1). LHV Group'i kolmanda kvartali omakapitali tootlus aastasel baasil oli 18%.
  Juulis, augustis ja septembris teenis LHV Group kokku 8,9 miljonit eurot konsolideeritud puhastulu ehk 9% rohkem kui teises kvartalis. Kulud olid samas 5% võrra väiksemad kui teises kvartalis ehk 5,2 miljonit eurot. Laenude allahindlusi tehti mahus 1,1 miljonit eurot.
  LHV Groupi juhataja Erkki Raasukese sõnul jätkus aasta esimese poole hoog ka kolmandas kvartalis. „Stabiilne ärikeskkond ja aktiivsed kliendid on aidanud jõuda heade tulemusteni. Väljavaated lähikuudeks on julgustavad,“ lisas Raasuke.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Estraveli omanik: eelmine kriis oli võrreldes praegusega lasteaed
Eesti suurima reisibüroo Estraveli omanik Aivo Takis rääkis Äriplaan 2022 konverentsil, et kui eelmise kriisi ajal kukkus nende käive 20 protsenti, siis koroonakriisiga kukkus nende käive 70 protsenti. “Eelmine kriis oli kui lasteaed, kuid toona tundus see kohutavalt suur kukkumine,” rääkis ta.
Eesti suurima reisibüroo Estraveli omanik Aivo Takis rääkis Äriplaan 2022 konverentsil, et kui eelmise kriisi ajal kukkus nende käive 20 protsenti, siis koroonakriisiga kukkus nende käive 70 protsenti. “Eelmine kriis oli kui lasteaed, kuid toona tundus see kohutavalt suur kukkumine,” rääkis ta.