Äripäev • 14. november 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Kremli uuring: 100% on Putin tööga rahul

Venemaa president Vladimir Putin  Foto: EPA

Kremli propagandakanal Regnum avaldas äsja presidendi administratsioonile lähedalseisva Ühiskondliku Arvamuse Fondi uuringu, mille järgi on 100% venemaalastest kindlad, et Vladimir Putin töötab hästi.

Sama uuringu kohaselt toetab Putinit 50% venemaalastest ning teine 50% pigem toetab presidenti. Küsitluse alusel koguks Vladimir Putin juhul, kui presidendivalimised toimuksid praegu, 95% häältest. Vladimir Žirinovskile ja Gennadi Zjuganovile annaks hääle 1% vastanutest.

Alates 1996. aastast on fond olnud seotud presidendi administratsiooniga. Alguses Boris Jeltsini ja hiljem Vladimir Putini valimisstaabiga.

2013. aasta Moskva linnapea valimiste küsitluste tulemused lahknesid tugevalt reaalsusest, ülehinnates Sergei Sobjanini ja alahinnates oponentide tulemusi. Fondi president põhjendas toona, et see oli seotud oodatust väikesema osalusega, milleks kujunes 32,03%.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt