• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhja-Korea ähvardas USA-d

  Põhja-Korea tegi USA suunal järjekordse ähvarduse.

  USA süüdistab Põhja-Koread Sony vastu suunatud küberrünnakutes. Põhja-Korea pole sellega aga sugugi rahul ning riik ähvardab ameeriklasi terroriaktidega.

  Pyongyang hoiatas, et kui USA peaks Põhja-Koreale mingi karistuse määrama, tehakse see mitmetuhande kordse kahjuga tagasi.
  Pühapäeva hilisõhtul teatas Põhja-Korea Riiklik Kaitsekomisjon, et president Barack Obama on „hoolimatult“ levitanud kuulujutte, et küberrünnakute taga on Pyongyang. Sony on Kim Jong Uni mõrva kujutava satiirilise filmi „The Interview“ väljalaske küberrünnakute ja terroriähvarduste tõttu tühistanud.
  Põhja-Korea Riiklik Kaitsekomisjon ütles, et riigi 1,2miljoniline armee on valmis USA vastu kasutama kõiki meetmeid. „Meie kõige intensiivsem vastutegevus toimub Valge maja, Pentagoni ja USA mandriosa vastu. See on palju laiaulatusilikum, kui Obama uskuda suudab,“ ütles kaitsekomisjon oma ametlikus avalduses.
  Pyongyang on rutiinselt teinud vastuseisu aegadel sarnaseid ähvardusi nii Lõuna-Korea kui ka USA vastu. Viimane retoorika iseloomustab, kui suur on Põhja-Korea viha satiirilise filmi vastu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Pika ajalooga veofirma lõpetab tegevuse: pojal keelasin transpordiärisse mineku ära
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.