• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IBM vähendab aktiivselt Buffetti portfelli väärtust

  Warren BuffettFoto: Bloomberg

  Warren Buffettil oli oktoobris mitu päeva, kus ta portfelli väärtus vähenes mitme miljardi dollari võrra. Uus aasta on talle samuti halvasti alanud.

  IBMi aktsia on täna langenud 3,6 protsenti ja vähendanud Buffetti portfelli väärtust 397 miljoni dollari võrra. Kokku on Warren Buffetti juhitud Berkshire Hathaway'l septembrikuu seisuga 70,5 miljonit IBMi aktsiat.
  20. oktoobril langes IBMi aktsia pärast oodatust halvemaid tulemusi nii palju, et kokku vähenes Buffetti osaluse väärtus miljardi dollari võrra. Päev pärast seda teatas ka Coca-Cola prognoositust kehvematest majandustulemustest, mille tõttu ettevõtte aktsia langema hakkas. Ka Coca-Cola vähendas fondijuhi portfelli väärtust miljardi võrra.
  Buffett ostis IBMi aktsiaid 2011. aastal. Alates sellest on ettevõtte aktsia langenud 10 protsenti. Tema usk on jätkuvalt säilinud ning müümise peale Buffett enda sõnul veel ei mõtle.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.