• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Deutsche Banki tulemused valmistasid üllatuse

  Deutsche Banki tulemused ületasid investorite ootusi.Foto: Bloomberg

  Deutsche Bank üllatas investoreid ja teatas, et neljandas kvartalis oli ettevõte kasumis. Panga kohtukulud vähenesid ning investeerimispanganduse käive kasvas, vahendab Wall Street Journal.

  Saksamaa suurim pank teatas, et neljandas kvartalis oli ettevõtte puhaskasum 438 miljonit eurot. Analüütikud ennustasid pangale 289 miljoni eurost kahjumit, selgub Wall Street Journali andmetest. 2013. aasta neljandas kvartalis oli Deutsche Banki kahjum 1,4 miljardit eurot.
  Deutsche Banki aktsia on pärast tulemuste avalikustamist tõusnud ligi 5 protsenti.
  Samas ütlesid ettevõtte juhtkonda kuuluvad Anshu Jain ja Jürgen Fitschen, et kohtuvaidluste peale kulub jätkuvalt suuri summasid ning pank on regulatsioonidega hädas. Nende sõnul tuleb ka edaspidi tegevuskulusid kärpida.
  „Neljanda kvartali ja ka terve aasta tulemused on julgustavad. Samas peame jätkama tööd, et vähendada kulusid veelgi ning suurendada väärtust aktsionäride jaoks,“ ütlesid Jain ja Fitschen ühises pöördumises.
  Viimastel aastatel on Deutsche Banki aktsia konkurentide omast maha jäänud ning ettevõtet kimbutavad regulatsioonidega seotud probleemid ja pidevad kohtuvaidlused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.