Äripäev • 27. märts 2015 • 1 min
Jaga lugu:

Kross pääseb riigikogusse

Eerik-Niiles Kross
Eerik-Niiles Kross  Foto: Eiko Kink

Valimiskomisjon määras täna kindlaks riigikogu asendusliikmed. Reformierakonna nimekirjas kandideerinud Urmas Paeti asemel pääseb riigikogusse valimiste eel ootamatult IRList Reformierakonda hüpanud Eerik-Niiles Kross.

Lisaks Paetile otsustasid riigikogusse mitte minna Urmas Klaas, Mihhail Kõlvart, Yana Toom. Klaasi asemel asub riigikogu liikmeks Remo Holsmer, Mihhail Kõlvarti asemel Andrei Novikov ning Yana Toomi asemel Dmitri Dmitrijev.

Uue riigikogu koosseisu esimene istung algab esmaspäeval, 30. märtsil kell 15. 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt