Äripäev • 28. august 2015 kell 6:59

Kaljurand ja Kiil võeti vahi alla

Kaljurand võeti vahi alla  Foto: Raul Mee

Harju maakohus otsustas vahi alla võtta Tallinna Sadama endise juhatuse esimehe Ain Kaljuranna ja endise juhatuse liikme Allan Kiili, kirjutas Delfi.

Riigiprokurör Laura Feldmanis taotles Harju maakohtult AS Tallinna Sadama juhatuse esimehe Ain Kaljuranna ja juhatuse liikme Allan Kiili vahistamist eile. Täna otsustas kohus Ain Kaljuranna määramata ajaks vahi alla võtta.

Mõlemat meest kahtlustatakse suures ulatuses altkäemaksu võtmises pikema aja jooksul. Altkäemaksu andmise looga seoses on kahtlustatavana kinni peetud veel kuus inimest. Ükski ettevõte praeguse seisuga kahtlustust saanud ei ole.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi kapo ja juhib riigiprokuratuur.

Hetkel kuum