Äripäev • 17. september 2015 kell 14:17

Reisifirma Alimants teatas pankrotist

Puhkajad Hispaanias  Foto: EPA

Reisiettevõtja Alimants OÜ teatas täna tarbijakaitseametile, et ei suuda täita kohustusi tarbijate ees ning on sattunud maksejõuetusse.

Seoses sellega on tühistatud ka kõik selle ettevõtte vahendusel ostetud reisid, teatas tarbijakaitseamet.

Lisaks oma korraldatud reisidele tegeles Alimants OÜ ka teiste reisikorraldajate teenuste vahendamisega. Esimesed reisid peaks väljuma 20. septembril, kuid nende reiside eest on raha reisikorraldajale kandmata ja Alimants OÜ-lt ostetud reisijate jaoks on reis tühistatud.

Ettevõttel on kehtiv tagatis 32 000 eurot, mille kasutamise esmaeesmärk on reisijate reisilt tagasitoomine, reisitasu tagastamine tarbijale pakettreisi ärajäämise korral või hüvitise tasumine pakettreisi ärajäänud osa eest ning tarbijale tasu tagastamine lunastamata pakettreiside kinkekaartide eest.

Reisita ja reisi broneeringuta jäänud, kuid raha reisiettevõtjale maksnud tarbijatelt ootab amet avaldusi alates 18. septembrist kuni 18. oktoobrini.

 

Hetkel kuum