Alyona Stadnik • 23. september 2015 kell 8:00

Kanajev: šokeeriv uudis

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja ettevõtja Anatoli Kanajev Stroomi keskuse avamisel   Foto: Andres Haabu

Transiidiärimees Anatoli Kanajevi sõnul tuli eilne uudis tema jaoks suure šokina.

„See uudis on šokeeriv, ei saa aru, ei usu, ei tea, ausõna,“ kommenteeris Kanajev justkui ühe hingetõmbega eilset uudist, milles kahtlustatakse Tallinna linnapead Edgar Savisaart altkäemaksu võtmises ja kuut isikut andmises ja kaasaaitamises.

Ta lisas, et kogu situatsioon on šokeeriv ning ta ei oska seda kommenteerida. „Siin ainult punktid,“ sõnas ta.

Küsimusele, milline suhe on Kanajevil olnud Savisaare ja Tallinna linnavalitusega, vastas ta, et tunneb Savisaart juba pikemat aega. „Me oleme suhelnud, meil oli ka üks ühine projekt, alustasime koos Lasnamäel kiriku rajamist,“ rääkis Kanajev.

Kanajevi sõnul ei ole tema kokku puutunud linnalt hüvede saamisega.

Hetkel kuum