Äripäev • 6. juuli 2016 kell 8:29

Savisaar avalikustas oma kohtumaterjalid

Edgar Savisaar  Foto: Andres Haabu

Kuriteokahtluse all ja Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Keskerakonna esimees Edgar Savisaar avaldas Kesknädala kodulehel tema kriminaalasjas tunnistajate antud ütlused.

"Olles lõpuks kätte saanud toimiku ning lugenud läbi seal sisalduvad tunnistajate ütlused, olen ma hämmingus," kirjutas Savisaar Kesknädalas kommentaariks. "Ma ei saa aru, keda minu ametist kõrvaldamine kaitseb. Mitte ükski Tallinna linnavalitsuse või tema asutuse ametnik ei väida, et ma oleksin ametnikelt palunud või nõudnud kahtlustuses nimetatud haldusmenetlustes mingi otsuse vastuvõtmist ühe või teise ärimehe soodustamiseks," märkis Savisaar.

Tänane Kesknädal avaldab kriminaaasjas tunnistajate Ain Valdmanni, Alo Brandti, Angela Reinlaidi, Anu Hallik-Jürgensteini, Eha Võrgu, Einike Uri, Erki Korpi, Heili Luige, Heli Märtsoni, Helvi Korgi, Ingrid Tammemäe, Jonatan Heinapi, Jüri Lumpi, Kairi Vaheri, Kalle Klandorfi, Kersti Konti, Moonika Batrakova, Priit Pärtelpoja, Taavi Aasa ja Väino Sarneti ütlused.Loe tunnistajate ütlusi siit.

Hetkel kuum