Meelika Sander-Sõrmus • 24. oktoober 2015 kell 11:30

Parim taimekasvataja on Erki Oidermaa

Tänavune parim taimekasvataja on Erki Oidermaa  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) andis eile üle tänavuse parima taimekasvataja tunnustuse, mille pälvis teraviljakasvataja Erki Oidermaa.

Erki Oidermaa on edukas ettevõtja, kes oma talu igapäevaste tegemiste kõrval teeb sihikindlat tööd ka perefirma väljaarendamisel. "See tähendab kasvatada lapsi maast-madalast nii, et neis areneks välja oskused inimesi juhtida ja laiemaid protsesse meie elus mõista," ütles MESi juhatuse esimees ja parima taimekasvataja valimise komisjoni esimees Raul Rosenberg.

Käisime Erki Oidermaal külas ja uurisime, mida mees arvab meie põllumajanduse hetkeolukorrast, millised on tema tänavused saagid, millised edasised plaanid ja mis on see, mis teda tegutsema sunnib. Loe intervjuud tänavuse parima taimekasvatajaga Äripäeva põllumajanduse teemaveebist www.pollumajandus.ee.

 

Hetkel kuum