Äripäev • 25. november 2015 kell 6:49

Savisaar süüdistab oma peatses surmas Aadu Musta ja Kadri Simsonit

Keskerakonna juht Edgar Savisaar ja endine peasekretär Priit Toobal Hundisilmal.  Foto: Andras Kralla

„Edgari nimel kõneleb kitsas rühm inimesi, kes pole mitte analüütikud, vaid propagandistid,“ tunnistas Keskerakonna juhatuse liige Aadu Must.

„Rohkem ütlevad halvasti ikka need, kellel Edgar palub öelda. See näitab, et ta on natuke närvis ja läheb emotsiooniga peale. Võib-olla tal on lihtsalt närv üle visanud,“ rääkis Must eile ETV saates "Ringvaade" ja jätkas: „Ta viimati saatis mulle sõnumi, et tema peatselt saabuvas surmas on süüdi Aadu Must ja tema tütar. Rohkem me ei ole rääkinud,“ meenutas Must viimast dramaatilist kokkupuudet Savisaarega.

Eile rääkis Must "Ringvaates", et Savisaare nimel võtavad erakonnas sõna pigem propagandistid kui analüütikud. „Minu hea riigikogukaaslane Heimar Lenk, teine hea riigikogukaaslane Peeter Ernits, samuti Siret Kotka,“ loetles Must teda ja ta tütart Kadri Simsonit mustavaid inimesi.

Must loodab, et pärast erakonna esimehe valimisi sel pühapäeval rahunevad ülekeenud emotsioonid maha. Must on erakonnas löögi alla sattunud oma tütre Kadri Simsoni avaliku toetamise pärast.

Savisaare pikaajaline sõber ja erakonnakaaslane Must nentis, et ei ole erakonna esimehega pärast 16. oktoobrit enam suhelnud. „Tema ümber olevad inimesed andsid mulle nahatäie veel enne seda, kui ma süvenema hakkasin, mis üldse toimub,“ rääkis Must.

Must ise arvab, et pühapäeval Keskerakonna esimehe valimistel on oodata Simsoni nappi võitu.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Hetkel kuum