Veiko Tõkman • Kertu Ruus • 20. jaanuar 2016 kell 9:00

Juht, tee suu lahti!

Louis Zezeran  Foto: Andres Haabu

„Kui jutt ei jookse, peab äriplaan olema ikka erikuradi vinge!“ rõhutab Comedy Estonia asutaja Louis Zezeran. Austraaliast pärit püstijalakoomik, kes räägib 18. veebruaril Äripäeva Gaselli Kongressil oma väikeettevõtja kogemustest, soovitab Eesti juhtidel kindlasti oma kõneoskusi lihvida.

Tule Gaselli Kongressile

Äripäeva Gaselli Kongress toimub 18. veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas. Üritusele on registreerunud ligi 400 inimest, neist enamik gasellfirmade juhid ja omanikud. Samal päeval ilmub ka tänavune Gaselli TOP.

* Kongressil räägivad oma lugusid Louis Zezerani kõrval Martin Rinne, Indrek Kasela, Kristjan Hiiemaa, Ülle Indre, Tanel Padar, Roman Zaštšerinski ja Martin Gauss.

* Infot ja end kirja panna saab Gaselli Kongressi kodulehel.

Hetkel kuum