Sirje Rank • 12. veebruar 2016 kell 14:18

Wolf: olen laimukampaania ohver

Swedbanki kontserni endine juht Michael Wolf  Foto: EPA

Kirjalikult tehtud avalduses ütleb teisipäeval Swedbanki kontserni juhi kohalt lahkuma sunnitud Michael Wolf, et on langenud laimukampaania ohvriks.

„Ma olen sellise (kuriteo)avalduse peale äärmiselt üllatunud. Ma eitan kõiki väiteid kuriteo kohta. Ma tervitan juurdluse algatamist, mis saab näidata, et mul ei ole süüd. Ma usun, et see on kahjuks veel üks osa minu vastu algatatud laimukampaaniast,“ kirjutas Wolf uudisteagentuurile TT saadetud e-kirjas.

Swedbank kinnitas täna, et on esitanud Rootsi finantsinspektsioonile ja majanduskuritegude büroole avalduse võimaliku finantskuriteo uurimiseks. Milles täpselt Wolfi süüdistatakse, seda pole avalikustatud. 

Hetkel kuum