Äripäev • 6. aprill 2016 kell 7:55

Technopolis Ülemiste sai Swedbankist 46 miljonit laenu

Büroohooned Ülemiste Citys.  Foto: Raul Mee

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste AS ja Swedbank AS sõlmisid 46 220 221 eurose laenulepingu ettevõtte praeguste laenude refinantseerimiseks.

„Tegemist on laenude refinantseerimisega meie jaoks väga sobivatel tingimustel,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Kinnisvaras on laenude refinantseerimine tavapärane praktika, kuna projektide tasuvusaeg on pikk. Eriti hea on seda teha siis, kui laenuandja on tingimustes paindlik.”

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb üle 300 ettevõtte ning seal töötab umbes 7000 inimest. Technopolis Ülemiste AS kuulub 49protsendilise osalusega ASile Mainor Ülemiste ja 51protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc.

Hetkel kuum