Lätis avastati söekoormast suur kokaiinilaadung

14. aprill 2016, 12:51
Lätis avastati söekoormast suur kokaiinilaadung.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160414/NEWS/160419846/AR/0/läti-narko.jpg

Eile avastasid Läti tolli- ja maksuameti töötajad erioperatsiooni käigus Juglas ühest söeangaarist suure narkootikumipartii. Arvatavalt on tegemist kokaiiniga.

Läti tolliameti teatel avastati 80–90 kilo narkootilist ainet, mille maksumus on 2,5–3 miljonit eurot. Läti rahvusringhäälingu saade “Rita panorama” vahendas, et narkootiline aine oli peidetud topeltpõhjaga söepakkidesse, mis saabusid Lätisse Paraguayst ning et laadung oli nii hästi maskeeritud, et isegi teenistuskoerad seda ei tuvastanud.

Praegu selgitavad eksperdid välja, millise narkootilise ainega täpsemalt tegu on, kuid kiirtest näitas, see on kokaiin. Tolliameti politseijuht Edijs Ceipe rääkis telesaates, et kokku avastati 884 pakki kokaiini, keskmiselt kaalus pakk 100 grammi. Tema sõnul on sellise narkokoguse maksumus 2,5–3 miljonit eurot. Ta lisas, et avastatud kogus on Läti kõigi aegade suuremate avastatud narkolastide esikolmikus.

Asjaga seoses on kinni peetud kolm kahtlusalust, kes kõik on Läti kodanikud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2016, 12:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing