Tähtsate juhtide lahkumine pani Tesla aktsia kukkuma

04. mai 2016, 21:48
Tesla Model S Berliini müügisalongis
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160504/BORS/160509873/AR/0/AR-160509873.jpg

Selgus, et Teslast lahkuvad mitmed tähtsad juhid, mis pani aktsia kiiresti langema, vahendab MarketWatch.

Tootmise asepresident Greg Reichow ütles, et plaanib ettevõttest lahkuda, teatas Tesla täna. Reichow on Teslas töötanud rohkem kui viis aastat ning tootmise meeskonda on ta juhtinud juba viimased kolm aastat. Ta lõpetab töö kui talle leitakse asendaja.

Tesla teatas, et ettevõttest lahkub ka Josh Ensign, kes on samuti üks tootmise juhte. Bloombergi andmetel oli lahkumine seotud sellega, et Model X puhul esines tootmises vigu ning piisav hulk autosid ei saanud õigeks ajaks valmis.

Tesla aktsia on täna langenud 4,1 protsenti 223 dollarini. Elektriautode tootja aktsiaid survestas ka Jim Chanose ütlus, et tema panustab Tesla ja SolarCity odavnemisele. Elon Musk on lisaks Teslale ka SolarCity tegevjuht.

„Greg ja tema meeskond väärivad suurt tunnustust, sest nad on üles ehitanud organisatsiooni, tänu millele on Model S ja Model X saanud reaalsuseks. Me oleme enesekindlad, et Teslas jätkub kõrgekvaliteediline tootmine,“ kommenteeris Musk juhtide lahkumist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. May 2016, 21:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing