• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nice'i rünnakus sai viga neli eestlast

  Nice'is sõitis veoauto Bastille' päeva tähistanud rahva sekka.Foto: EPA

  Välisministeeriumi teatel on Prantsusmaal Nice'i terrorirünnakus saanud viga neli eestlast.

  Esialgu teatas ministeerium kahest vigastatud eestlasest, seejärel tuli teade kolme viga saanud eestlase kohta. Laupäeval täpsustas välisministeerium, et viga on saanud neli kaasmaalast.
  Üle 100 piirkonnas viibinud eestlase kohta on saadud info, et nendega on kõik hästi. Saatkond püüab ikka veel ühendust saada kõigi sealkandis viibivate eestlastega, sest on tulnud infot eestlaste kohta piirkonnas, kellega lähedastel ei ole õnnestunud veel ühendust saada. Eesti saatkond Pariisis on ühenduses kohalike ametivõimudega info täpsustamiseks, samuti vigastatute lähedastega.
  Välisministeerium paneb Nice’i piirkonnas viibivatele eestlastele südamele, et nad annaks endast lähedastele märku. Lähedastel, kellel ei ole õnnestunud piirkonnas viibivate eestlastega kontakti saada, palutakse pöörduda välisministeeriumi poole telefonil +372 53 01 9999 või [email protected].
  Prantsusmaa linnas Nice’is sõitis veokiga terrorist neljapäeva hilisõhtul läbi rahvahulga, tappes viimastel andmetel 84 inimest. Kriitilises seisus on 18 kannatanut, vahendab Prantsuse meedia. Prantsusmaa presidendi Francois Hollande'i sõnul on hukkunute seas palju lapsi. Inimesed olid kogunenud, et tähistada Bastille’ vallutamise aastapäeva.
  Veok sõitis hilisõhtul kõnniteel läbi rahvahulga vähemalt 2 kilomeetrit järjest. Seejärel hakkas ründaja inimesi valimatult tulistama. Prantsusmaa siseministeerium kinnitas, et politseinikud suutsid veokijuhi lõpuks tappa. Veokist leiti hulgaliselt relvi ja granaate.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.