• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Itaalia keskosa tabas tugev maavärin

  Itaalia keskosa tabas täna öösel tugev maavärin, milles hukkus praegustel andmetel vähemalt 38 inimest, üle saja inimese on teadmata kadunud, vahendas Itaalia ajaleht La Repubblica ja lisab, et ohvrite arv kasvab tõenäoliselt veelgi.

  Väljaanne kirjutab, et 6,2-magnituudise maavärina tagajärjel on hävinud majad, teed ja sillad ning kohati on katastroofipiirkond ligipääsmatu, mis muudab päästjate töö väga keerukaks. Kohaliku Punase Risti esindajad teatasid suurest gaasilekkest maavärina piirkonnas.
  6,2magnituudine maavärin tabas Itaalia keskosa täna öösel. Esimene tõuge oli kell 3.36 kohaliku aja järgi, seejärel tuli kohe järgmine, veidi nõrgem. Epitsenter asub Roomast 113 km kirdes ning L’Aquilast 48 km põhjas.
  Stiihia hävitas epitsentrist 6 km kaugusel asuva Amatrice linnakesest suure osa, kannatada said ka Accumoli, Arquata ja Pescara del Tronto. Tõukeid oli tunda terves Kesk-Itaalias.
  2009. aastal tabas L’Aquila provintsi terve seeria maa-aluseid tõukeid, toona hukkus 179 inimest ning 70 000 jäid koduta. Katastroofis hävines rida ajaloolisi ehitisi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.