• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AT&T ostab Time Warneri, Trump vastu

  AT&T teatas, et võtab üle Time Warneri, millele kuuluvad muuhulgas kaabeltelevisiooni kanal CNN ja filmistuudio Warner Brothers, luues maailma suurima vertikaalselt integreeritud sisuloome ja -levituse impeeriumi.

  Tehingu maksumus on 85,4 miljardit dollarit, vahendas agentuur Bloomberg. 
  "See on ideaalne klapp kahe ettevõtte vahel, mille tugevused teineteist täiendavad ning mis võivad luua uue viisi, kuidas meedia- ja kommunikatsioonitööstus toimivad," ütles AT&T juht Randall Stephenson laupäeval tehtud avalduses.
  Tehing toob kokku telekommunikatsiooniala pioneeri, mille asutas omal ajal Alexander Graham Bell, ning meelelahutusgrupi, mille juured on Hollywoodi algusaastates, kirjutas Financial Times.
  Time Warnerile kuulub ka USA kaabel- ja satelliittelevisiooni kanal HBO, mis on tootnud sellised populaarsed seeriad nagu „Game of Thrones“, „Sex and The City“,  „The Sopranos“. Warner Bros stuudiotele kuulvad õigused filmidele nagu Harry Potteri seeria ja „Superman“.
  Tehing vajab veel konkurentsiameti heakskiitu.
  USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump on juba teatanud, et presidendiks saamise korral keelustab ta selle liidu, kuna taoline meedia kontsentreerumine annab käputäiele firmadele liiga suure võimu. Sealhulgas sellistele firmadele, mis on kriitilised Trumpi presidendiks pürgimise suhtes. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.