• Jaga lugu:

  Viljandimaa parim: üksi edukaks ei saa

  Combimill Sakala OÜ juhatuse liige Aimar KreevaldFoto: Raul Mee

  Viljandimaa edetabeli võitja, puidutööstuse Combimill Sakala OÜ juhatuse liikme Aimar Kreevaldi sõnul tuleb tööstusvaldkonnas edukaks saamise nimel tegutseda mitmekesi.

  "Oleme põnevas sektoris, puidutööstuses. Põnevaid otsuseid langetavad ettevõtted meist nii ühel kui ka teisel pool," rääkis Kreevald. 
  Tema sõnul investeerib puidutööstus tublisti. "Peame asju sama hästi tegema kui praegu teeme ja natukene pealegi. Meil on ettevõttes kolmeetapiline investeering, mille saame ühel hetkel valmis."
  Puidutööstuses jätkub tema sõnul põnevust ka ka järgmistel aastatel. "Tööstusega on nii, et seda tuleb teha mitmekesi. Ainult üksinda tehes ei saa edukaks," on ta veendunud. "Mina leian, et Combimill Sakalal on edukas kollektiiv, kes aitab firmal edukas olla. Inimesed, kes ümber on, tulevad iga hommik tööle ja tahavad seda asja teha koos juhtkonnaga, see teeb meid edukaks."
  Reedel andis Äripäev üle rändkarika Eesti edukaimale ettevõttele (vaata värsket edetabelit siit) ja tunnustas silma­paistva töö eest maakondade parimaid. 
  Combill Sakala on edetabelis 25.kohal. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.