Randpere: Reform vajab elajalikumat esimeest

06. detsember 2016, 14:04
Reformierakonna juhatuse liige Valdo Randpere.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161206/NEWS/161209841/AR/0/AR-161209841.jpg

Reformierakondlane Valdo Randpere peab erakonna esimehe Taavi Rõivase taandumist loogiliseks, tulevaselt esimehelt loodab ta rohkem elajalikkust ja küünilisust.

Randpere ütles täna hommikul intervjuus Vikerraadiole, et ei soovi Rõivast kritiseerida, kuid praeguse erakonnajuhi suurim viga oli see, et ta oli n-ö liiga hea inimene. "Erakonna esimees ja peaminister peab olema elajalikum, küünilisem, vähem usaldav oma koalitsioonipartnerite suhtes," selgitas Randpere ja märkis, et partnerid lõid Rõivasele mitu nuga selga. "Et mitte öelda, tegid ta siiliks."

Rõivase taandumine on Randpere arvates õige käik. Erakonna võimaliku suunamuutuse kohta loodab Randpere, et Reformierakond naaseb liberalismi juurde. "Oleme ühes või teises küsimuses ära unustanud algse, väga hea ja liberaalse mõtteviisi, sinna tahaks küll tagasi minna. Liberalism on see, mida me rohkem vajame."

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2016, 14:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing