Randpere: Reform vajab elajalikumat esimeest

Reformierakonna juhatuse liige Valdo Randpere.  Foto: Raul Mee
Äripäev • 6. detsember 2016 kell 11:04

Reformierakondlane Valdo Randpere peab erakonna esimehe Taavi Rõivase taandumist loogiliseks, tulevaselt esimehelt loodab ta rohkem elajalikkust ja küünilisust.

Randpere ütles täna hommikul intervjuus Vikerraadiole, et ei soovi Rõivast kritiseerida, kuid praeguse erakonnajuhi suurim viga oli see, et ta oli n-ö liiga hea inimene. "Erakonna esimees ja peaminister peab olema elajalikum, küünilisem, vähem usaldav oma koalitsioonipartnerite suhtes," selgitas Randpere ja märkis, et partnerid lõid Rõivasele mitu nuga selga. "Et mitte öelda, tegid ta siiliks."

Rõivase taandumine on Randpere arvates õige käik. Erakonna võimaliku suunamuutuse kohta loodab Randpere, et Reformierakond naaseb liberalismi juurde. "Oleme ühes või teises küsimuses ära unustanud algse, väga hea ja liberaalse mõtteviisi, sinna tahaks küll tagasi minna. Liberalism on see, mida me rohkem vajame."

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Hetkel kuum