• Jaga lugu:

  Berliini veokirünnak: politsei pole kindel, et tabas õige mehe

  Berliinis jõuluturgu kihutanud veok viiakse sündmuspaigalt ära.Foto: epa

  Pakistanlasest varjupaigataotleja, kelle Saksa politsei eile seoses Berliini jõuluturu veokirünnakuga kinni pidas, ei pruugi olla inimesi ramminud veoki juht, ütles Berliini politsei juht Klaus Kandt.

  „Ei ole täit kindlust, et see on veokijuht,“ ütles Kandt, mööndes, et rünnaku tõeline läbiviija on ilmselt senini jooksus. „Vahistatud kahtlusalune eitab kõike,“ säutsus ka politsei oma Twitteri kontol.
  „Me ei saa seniajani kinnitada, et roolis oli kinnipeetu,“ ütles politseijuht.
  Veel päeva esimeses pooles rääkis politsei, et on kahtlusaluse kinni pidanud. Ka Saksamaa siseminister Thomas de Maiziere rääkis varem, et rünnakus kahtlustatavana tabati pakistanlasest asüülitaotleja, kes saabus Saksamaale 31. detsembril 2015. Ministri sõnul eitas kahtlusalune juhtunuga igasugust seost.
  Eile õhtul rammis Poola veofirmast varastatud raskeveok Berliinis rahvarohket jõuluturgu, tappes 12 inimest ja vigastades 48, kellest 18 seisund on raske. Veokijuht põgenes, kuid juhikabiinist kõrvalistmelt leiti maha lastud Poola kodanik. 
  Saksamaa võimud käsitlevad toimunut terrorirünnakuna.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Idufirma juht: kolmandast lainest sõidetakse lihtsalt läbi
Koroonahirmu enam eestlastes pole, sest rahvast on nii palju hirmutatud, aga kõige suuremad hirmud ei teostunud. Kolmanda laine ajal keegi enam piduripedaalile ei vajuta. Ilmselt sõidetakse sellest hooga läbi, ka riigi piirangutest vaadatakse mööda, kui võimalik, kirjutas idufirma Iffent tegevjuht Paavo Pärn Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Koroonahirmu enam eestlastes pole, sest rahvast on nii palju hirmutatud, aga kõige suuremad hirmud ei teostunud. Kolmanda laine ajal keegi enam piduripedaalile ei vajuta. Ilmselt sõidetakse sellest hooga läbi, ka riigi piirangutest vaadatakse mööda, kui võimalik, kirjutas idufirma Iffent tegevjuht Paavo Pärn Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Nädala lood: leidlikud söögikohapidajad, skeemitaja pääses suurest nõudest ja tippinvestorite strateegiad
Sel nädalal sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas leidlikud söögikohapidajad meelitavad inimesi linnast välja ning kuidas skandaalse mainega Kristian Kesner pääses suurest nõudest. Samuti kogus Äripäev kokku Eesti ja välismaa tippinvestorite investeerimisstrateegiad.
Sel nädalal sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas leidlikud söögikohapidajad meelitavad inimesi linnast välja ning kuidas skandaalse mainega Kristian Kesner pääses suurest nõudest. Samuti kogus Äripäev kokku Eesti ja välismaa tippinvestorite investeerimisstrateegiad.