Täisnimekiri: 2016 pankrotid ja likvideerimised

Pankrotifirmad  Foto: Erik Prozes
Urmo Andressoo • 1. veebruar 2017 kell 7:22

Möödunud aastal kuulutas maksejõuetuse välja 340 juriidilist isikut. Neist 335 olid äriühingud ja 5 MTÜ-d.

132 juhul kuulutati välja ettevõtte pankrot, ülejäänud 203 ettevõtte pankrot aga rauges varade puudumise tõttu ning need läksid likvideerimisele.

Statistika pärineb Creditinfo Eesti ASi paneeluuringust “Pankrotid Eestis 2016”. Uuringuga saab tutvuda siin.

Samuti avaldas Äripäev eile ka loetelu möödunud aasta kümnest suurima käibega ebaõnnestujast.

EttevõteTeade 40HC OÜpankrot kuulutati välja ADAVEO OÜpankrot kuulutati välja ALB AUTO OÜpankrot kuulutati välja ALION EST PL OÜpankrot kuulutati välja AMHOLD ASpankrot kuulutati välja ANTILU SERVICES OÜpankrot kuulutati välja AQUA INVESTEERINGUD OÜpankrot kuulutati välja AR CONSTRUCTION OÜpankrot kuulutati välja ARAS EHITUS SERVICE OÜpankrot kuulutati välja ARECO EESTI OÜpankrot kuulutati välja ARHITEKTUURIBÜROO M.O.T.T. OÜpankrot kuulutati välja ARTERAN GRUPP OÜpankrot kuulutati välja ASRALOGISTIKA OÜpankrot kuulutati välja AURINDELIE INVEST OÜpankrot kuulutati välja AVENTUR PROJEKT OÜpankrot kuulutati välja BALTIC VIP OÜpankrot kuulutati välja BLACK LAND OÜpankrot kuulutati välja BRENDA TRADE OÜpankrot kuulutati välja BUILDTECH OÜpankrot kuulutati välja CARGOSTAR OÜpankrot kuulutati välja CLIFTON ASpankrot kuulutati välja CONESCO EESTI OÜpankrot kuulutati välja COPTERLINE OÜpankrot kuulutati välja DAN-TI OÜpankrot kuulutati välja DELVE EHITUS OÜpankrot kuulutati välja DERMA LOGISTICS OÜpankrot kuulutati välja DIASTONE SERVICES OÜpankrot kuulutati välja DRAYTON TRADE OÜpankrot kuulutati välja E-AUTOKOOLITUS OÜpankrot kuulutati välja EDM OÜpankrot kuulutati välja EESTI MAHE TULUNDUSÜHISTUpankrot kuulutati välja EGERIA KINNISVARA OÜpankrot kuulutati välja EHITAME MAJA OÜpankrot kuulutati välja ELAMUFOND OÜpankrot kuulutati välja ELVEDA OÜpankrot kuulutati välja ERSAP OÜpankrot kuulutati välja EST LOGISTICA OÜpankrot kuulutati välja EURO LEISURE GROUP OÜpankrot kuulutati välja EUROTANN OÜpankrot kuulutati välja EUROWOOD OÜpankrot kuulutati välja FORINVEST GROUP ASpankrot kuulutati välja FORT KINDLUSTUSMAAKLER OÜpankrot kuulutati välja FTH EHITUS OÜpankrot kuulutati välja  G.S.G. METAL OÜpankrot kuulutati välja GOLFEST ASpankrot kuulutati välja GREEN SHIPPING OÜpankrot kuulutati välja HANSA EHITUSGRUPP OÜpankrot kuulutati välja HOPNER OÜpankrot kuulutati välja HP GRUPP OÜpankrot kuulutati välja HUMAN SEARCH OÜpankrot kuulutati välja ILLICIT OÜpankrot kuulutati välja ILVES-EXTRA ASpankrot kuulutati välja INSULCON OÜpankrot kuulutati välja INTERDECO OÜpankrot kuulutati välja INTERNET KREDIT KONTROLL OÜpankrot kuulutati välja JMT EUROPE OÜpankrot kuulutati välja JÄÄKUUM OÜpankrot kuulutati välja KAIMON OÜpankrot kuulutati välja KAKUMÄE PULL OÜpankrot kuulutati välja KARUTEX OÜpankrot kuulutati välja KMR NORDIC OÜpankrot kuulutati välja KOHILA BAG OÜpankrot kuulutati välja KOSTIVERE LIHATÖÖSTUS OÜpankrot kuulutati välja KSYSTOS OÜpankrot kuulutati välja LINDESNER OÜpankrot kuulutati välja LUTENA OÜpankrot kuulutati välja MAKTOR GRUPP OÜpankrot kuulutati välja MAREENOS GRUPP OÜpankrot kuulutati välja MARJA MANAGEMENT OÜpankrot kuulutati välja MERWOOD ASpankrot kuulutati välja MINICREDIT ASpankrot kuulutati välja MODULELEMENT OÜpankrot kuulutati välja MONTOYA KV OÜpankrot kuulutati välja MÖLDRI KAUBANDUS OÜpankrot kuulutati välja NARVA BUSSIVEOD ASpankrot kuulutati välja NORDIC GREEN HOMES OÜpankrot kuulutati välja NORDIC TIMBER HOUSES OÜpankrot kuulutati välja NORR11 BALTICS OÜpankrot kuulutati välja NORTH ATLANTIC PARTNERS OÜpankrot kuulutati välja NÕUNI PUIT & TOOTED OÜpankrot kuulutati välja  NX.EE OÜpankrot kuulutati välja OPEKS A.R. OÜpankrot kuulutati välja PAADITEENINDUSE OÜpankrot kuulutati välja PANAMARIN OÜpankrot kuulutati välja PIVOTAL OÜpankrot kuulutati välja PRESTE GRUPP OÜpankrot kuulutati välja PROFESTER INVEST OÜpankrot kuulutati välja PROTEKTON OÜpankrot kuulutati välja PÕLVA MAAPARANDUS ASpankrot kuulutati välja PÜRKSI POOD OÜpankrot kuulutati välja RAHALAEV OÜpankrot kuulutati välja RAKVERE KALAKESKUS OÜpankrot kuulutati välja RC MEELELAHUTUSE OÜpankrot kuulutati välja RENVEC OÜpankrot kuulutati välja REVALTON INVEST OÜpankrot kuulutati välja RJ BUILDING OÜpankrot kuulutati välja RTS MUSTAMÄE ARENDUSE OÜpankrot kuulutati välja SCRAP EXPERT OÜpankrot kuulutati välja SIIREKT OÜpankrot kuulutati välja SIKASSAARE METSAD OÜpankrot kuulutati välja SIPREST OÜpankrot kuulutati välja SM SHIPBUILDING OÜpankrot kuulutati välja SOLOTEKS TRANS OÜpankrot kuulutati välja SPECTROS OÜpankrot kuulutati välja SPONSUM OÜpankrot kuulutati välja SPT VIIMISTLUS OÜpankrot kuulutati välja SZILAGYI PERZSEBET OÜpankrot kuulutati välja TAMEO MT OÜpankrot kuulutati välja TAMMERHASEKA BALTI OÜpankrot kuulutati välja TEEME PROJEKT OÜpankrot kuulutati välja TELEGRAM OÜpankrot kuulutati välja TOOTSI KIVI OÜpankrot kuulutati välja TORGU KALA OÜpankrot kuulutati välja TRAMP MEREAGENTUUR OÜpankrot kuulutati välja TRIAAD GRUPP OÜpankrot kuulutati välja TRIPTEC OÜpankrot kuulutati välja TUKA KVE OÜpankrot kuulutati välja TÖÖHOBU OÜpankrot kuulutati välja UNDRUK OÜpankrot kuulutati välja UP VARUD OÜpankrot kuulutati välja USTIG INVEST OÜpankrot kuulutati välja VABA LAVA RESTORAN OÜpankrot kuulutati välja VARIAVENT OÜpankrot kuulutati välja WEIMER OÜpankrot kuulutati välja WESTMARK SYSTEMS OÜpankrot kuulutati välja WHERE TO GO OÜpankrot kuulutati välja VIALOGISTIKA OÜpankrot kuulutati välja VIVA RÖKANEROS! OÜpankrot kuulutati välja VRENNI HOLDING OÜpankrot kuulutati välja VS PLUSS OÜpankrot kuulutati välja VÄNDRA ÖKOPAGAR OÜpankrot kuulutati välja YOGA ASpankrot kuulutati välja 3S ESTONIA ASpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele AVANTCARS OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele AVARESTA OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele BLRT LAEVAEHITUS OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele BRINETA OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele DANV-PI OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele EDWITH OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele ERAKOND EESTI KRISTLIKUD DEMOKRAADIDpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele EURO-BALTIC HOLDING OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele FITVIBE SILUETT OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele JUNONA COMPANI OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele LEID-KAUBANDUS OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele MAALAEV OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele MARK TRADE OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele MBC TRADE OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele MOODNE KODU ARENDUS OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele PELTRES GRUPP OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele PHD TÖÖJÕUD OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele T&T ÕUNAAIAD OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele TOTAL INKASSO OÜpankrotimenetlus rauges, ettevõte läheb likvideerimisele 38 PAPAGOID OÜpankrotti ei kuulutatud välja A LA CARTE AIAD OÜpankrotti ei kuulutatud välja ABY URZADENIJE OÜpankrotti ei kuulutatud välja ACM EHITUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja AEV GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja AF5 GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja AGRION OÜpankrotti ei kuulutatud välja AKELA BALTIC OÜpankrotti ei kuulutatud välja AKKO INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja ALANTEX OÜpankrotti ei kuulutatud välja ALMAXLINE OÜpankrotti ei kuulutatud välja ALTEC FORMULA OÜpankrotti ei kuulutatud välja ANDRI SISUSTUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja ANISENT OÜpankrotti ei kuulutatud välja ANMERC EHITUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja ARCANA OÜpankrotti ei kuulutatud välja AREAL DISAIN OÜpankrotti ei kuulutatud välja ARISON OÜpankrotti ei kuulutatud välja ARMAMAN OÜpankrotti ei kuulutatud välja AWS REWARD CO OÜpankrotti ei kuulutatud välja BABY FOOD BALTIC OÜpankrotti ei kuulutatud välja BAHREINI GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja BALTCITY OÜpankrotti ei kuulutatud välja BALTEST ELEMENT OÜpankrotti ei kuulutatud välja BALTIC SAUNA OÜpankrotti ei kuulutatud välja BALTIC STREAM OÜpankrotti ei kuulutatud välja BESTFOOD INVESTEERINGUD OÜpankrotti ei kuulutatud välja BETONER OÜpankrotti ei kuulutatud välja BI-INFO GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja BUTICOR OÜpankrotti ei kuulutatud välja CA5ER OÜpankrotti ei kuulutatud välja CARINOX METAL OÜpankrotti ei kuulutatud välja CASAGRANDE OÜpankrotti ei kuulutatud välja CASSATA OÜpankrotti ei kuulutatud välja CHERRY MEDIA OÜpankrotti ei kuulutatud välja CITYPALLET OÜpankrotti ei kuulutatud välja CONSULTANK OÜpankrotti ei kuulutatud välja CREATIVE CALLS HOLDING OÜpankrotti ei kuulutatud välja DEFTRADE OÜpankrotti ei kuulutatud välja DEKMAR100 OÜpankrotti ei kuulutatud välja DELPETROILL OÜpankrotti ei kuulutatud välja DEMETRA GROUP OÜpankrotti ei kuulutatud välja DOCKHAM OÜpankrotti ei kuulutatud välja ECO-MOS OÜpankrotti ei kuulutatud välja ECONOMIA HOLDING OÜpankrotti ei kuulutatud välja ECONORD OÜpankrotti ei kuulutatud välja EFANNA OÜpankrotti ei kuulutatud välja EFLEY OÜpankrotti ei kuulutatud välja ELAMED MEDICAL OÜpankrotti ei kuulutatud välja ELFLUIDO OÜpankrotti ei kuulutatud välja ESINDUSKOHVIK OÜpankrotti ei kuulutatud välja ESTEIMER AUTOHOOLDUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja ESTIMEX TRADE OÜpankrotti ei kuulutatud välja ESTLAND BYGNING OÜpankrotti ei kuulutatud välja EVEN ASpankrotti ei kuulutatud välja EXE-PROJECT OÜpankrotti ei kuulutatud välja F ENGINEERING OÜpankrotti ei kuulutatud välja  F.W. Haldamised 1 OÜpankrotti ei kuulutatud välja  F.W. Haldamised OÜpankrotti ei kuulutatud välja FASIONATA VE OÜpankrotti ei kuulutatud välja FINT ELEMENT OÜpankrotti ei kuulutatud välja GAASIMAAILM OÜpankrotti ei kuulutatud välja GILPIN CAPITAL OÜpankrotti ei kuulutatud välja GPP PERIMETER PROTECTION OÜpankrotti ei kuulutatud välja GREAT TIMBERWORK OÜpankrotti ei kuulutatud välja HALIMBUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja HANSAFI IMPEX OÜpankrotti ei kuulutatud välja HANSASALU OÜpankrotti ei kuulutatud välja HANSERVA OÜpankrotti ei kuulutatud välja HAPPY SMILE OÜpankrotti ei kuulutatud välja HAVILAMAA OÜpankrotti ei kuulutatud välja  HE.IL OÜpankrotti ei kuulutatud välja HEA SÖÖT OÜpankrotti ei kuulutatud välja HELENOR OÜpankrotti ei kuulutatud välja HENDRIKSON OÜpankrotti ei kuulutatud välja INFACTO OÜpankrotti ei kuulutatud välja INTEKA OÜpankrotti ei kuulutatud välja JÄRVA TAKSO OÜpankrotti ei kuulutatud välja KARTAALIA OÜpankrotti ei kuulutatud välja KAUSIMYYNTI OÜpankrotti ei kuulutatud välja KEIJO GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja KENTAUR OÜpankrotti ei kuulutatud välja KERBERA EHITUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja KLAPSTER ARENDUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja KODEERO OÜpankrotti ei kuulutatud välja KOHVIBAAR OÜpankrotti ei kuulutatud välja KOHVIK KOOKON OÜpankrotti ei kuulutatud välja KOKTEIL JK OÜpankrotti ei kuulutatud välja KOLM KODA OÜpankrotti ei kuulutatud välja KORTEC OÜpankrotti ei kuulutatud välja KOSE KAUGTÖÖKESKUS MTÜpankrotti ei kuulutatud välja KULDKALA OÜpankrotti ei kuulutatud välja KULDKUU INVESTEERINGUTE ASpankrotti ei kuulutatud välja KURESSAARE JAHISADAMA RESTORAN OÜpankrotti ei kuulutatud välja KUUBIK OÜpankrotti ei kuulutatud välja LAATAPOJAT OÜpankrotti ei kuulutatud välja LAMPSERVE ESTONIA OÜpankrotti ei kuulutatud välja LINNUSE PANDE OÜpankrotti ei kuulutatud välja LOGOMEDIA EESTI OÜpankrotti ei kuulutatud välja LOOTSI TOITLUSTUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja LTR OÜpankrotti ei kuulutatud välja MAAKINDLUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja MAASTIK OÜpankrotti ei kuulutatud välja MAGMA TRANSPORT OÜpankrotti ei kuulutatud välja MAITMART OÜpankrotti ei kuulutatud välja MALTOKIN OÜpankrotti ei kuulutatud välja MARSELIN OÜpankrotti ei kuulutatud välja MAXVIL OÜpankrotti ei kuulutatud välja MELITON PROJEKT OÜpankrotti ei kuulutatud välja METALMARKET OÜpankrotti ei kuulutatud välja METRIKS MTÜpankrotti ei kuulutatud välja METSAVAHENDUSTEENUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja MIKI-MINNI LASTEHOID OÜpankrotti ei kuulutatud välja MOTUS TRADE OÜpankrotti ei kuulutatud välja ONEWELDER GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja OSKARS EHITUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja OSLO EESTI OÜpankrotti ei kuulutatud välja OUTLAW MUSIC OÜpankrotti ei kuulutatud välja PAPARATAA OÜpankrotti ei kuulutatud välja PARABELLUM INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja PESUKE OÜpankrotti ei kuulutatud välja PET SUPPLY TRADING OÜpankrotti ei kuulutatud välja PICCOLETTO OÜpankrotti ei kuulutatud välja PILDIMEES OÜpankrotti ei kuulutatud välja PIRITA SUSHI OÜpankrotti ei kuulutatud välja PIROO KAUBANDUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja PLANMASTER OÜpankrotti ei kuulutatud välja PVT MEDIA OÜpankrotti ei kuulutatud välja QSL SOFTWARE OÜpankrotti ei kuulutatud välja RAKSTON OÜpankrotti ei kuulutatud välja RCV OÜpankrotti ei kuulutatud välja REMOLUFT ASpankrotti ei kuulutatud välja RESTIPOR OÜpankrotti ei kuulutatud välja RIIDU INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja RKB ENGINEERING OÜpankrotti ei kuulutatud välja ROLLY VEOD OÜpankrotti ei kuulutatud välja ROOSAARE TURISMITALU OÜpankrotti ei kuulutatud välja ROYAL METAL TRADE OÜpankrotti ei kuulutatud välja SANGMET OÜpankrotti ei kuulutatud välja SANTOKAPITAL OÜpankrotti ei kuulutatud välja SARRUS EHITUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja SCORPION STORE EUROPE OÜpankrotti ei kuulutatud välja SELDOM INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja SEPTO GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja SERFENT INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja SIBCOM OÜpankrotti ei kuulutatud välja SILVER CAFE OÜpankrotti ei kuulutatud välja SIRUMEM OÜpankrotti ei kuulutatud välja SKANEBALT OÜpankrotti ei kuulutatud välja SOLDINA ÕLIBAAS OÜpankrotti ei kuulutatud välja SPORDIKLUBI EESTIMAA KASAKAD MTÜpankrotti ei kuulutatud välja SPORDIKLUBI OÜpankrotti ei kuulutatud välja STAR INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja STARMAKS OÜpankrotti ei kuulutatud välja STONEST GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja STUBEVAR OÜpankrotti ei kuulutatud välja SUPILINNA IDU OÜpankrotti ei kuulutatud välja TALSAR EHITUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja TASKAR TÖÖTAJATE OÜpankrotti ei kuulutatud välja TAVEL INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja TERZIOGLU ERSOZ OÜpankrotti ei kuulutatud välja TIMESTOP OÜpankrotti ei kuulutatud välja TIVOLI ARENDUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja TRUCKS OÜpankrotti ei kuulutatud välja TTL KONTOR OÜpankrotti ei kuulutatud välja TURLINGTON OÜpankrotti ei kuulutatud välja TÜRISALU TUULEKEERUTAJATE OÜpankrotti ei kuulutatud välja UMKODU OÜpankrotti ei kuulutatud välja VATEKAHEL OÜpankrotti ei kuulutatud välja WATER INVEST OÜpankrotti ei kuulutatud välja WEISINGER LOGISTICS OÜpankrotti ei kuulutatud välja VELIIR OÜpankrotti ei kuulutatud välja VELUS MERIDIAN OÜpankrotti ei kuulutatud välja VERBENAE OÜpankrotti ei kuulutatud välja VESILIK MTÜpankrotti ei kuulutatud välja VET EHITUS GRUPP OÜpankrotti ei kuulutatud välja VEVAH-SHIPBUILDING OÜpankrotti ei kuulutatud välja WHITESKY OÜpankrotti ei kuulutatud välja VICTORY MARINE OÜpankrotti ei kuulutatud välja WIFI LINK OÜpankrotti ei kuulutatud välja WILLOW OÜpankrotti ei kuulutatud välja VISITRET DISPLAYS OÜpankrotti ei kuulutatud välja VIVAREK TRANSPORDI ASpankrotti ei kuulutatud välja VR-ARENDUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja VSF PRINT OÜpankrotti ei kuulutatud välja WT KESKUS OÜpankrotti ei kuulutatud välja VÄIKU RANTŠO OÜpankrotti ei kuulutatud välja VÖRSBI OÜpankrotti ei kuulutatud välja 

Hetkel kuum