Räämas korterist tuleb teistsugune mõtlemine

Ehitusettevõtja Raivo Rand.  Foto: Veiko Tõkman

Ehitusettevõtte Rand & Tuulberg üks omanikke Raivo Rand ei imesta, kui Mustamäe räämas korterist tuleb hoopis teistsuguse mõtlemisega inimesi kui korralikelt elamispindadelt. Seetõttu vajab Eesti elamuehituspoliitikat.

Äripäeva konverentsil Äriplaan 2018 esinev Rand ütles intervjuus Äripäevale, et elamuid peaks tunduvalt rohkem juurde ehitama, sest Mustamäe moraalselt vananenud majad ei seisa veel viiskümmend aastat ja korralikult elamispinnalt tulevad lapsed hakkavad tulevikus panustama ühiskonda.

Raivo Rand esineb 28. septembril konverentsil Äriplaan 2018. Teiste seas esinevad Äripäeva korraldatud konverentsil veel Erkki Raasuke, Armin Kõomägi, Rain Lõhmus, Ain Hanschmidt, Antti Moppel jpt. Tule Äriplaanile! Registreeruda saad siin. (https://pood.aripaev.ee/ariplaan-2018)

Hetkel kuum