Mait Kraun • 31. mai 2017 kell 12:46

VIPlast Service'i käive ja kasum langevad

Kalkulaator  Foto: Julia-Maria Linna

Hulgkaubanduses tegutsev VIPlast Service’i käive ja kasum langesid tublisti.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et hulgikaubandusega tegeleva VIPlast Service OÜ müügitulu langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 16 protsenti, 2,68 miljoni euroni. Ärikasum langes 152 391 euro võrra, 112 641 euroni (-58 protsenti).

Ettevõttes töötas 2016. aastal keskmiselt 3 inimest, võrreldes eelneva aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 16 protsenti, 894 541 euroni. Keskmine brutotasu kasvas 15 protsenti, 1218 euroni kuus.

 

VIPlast Service OÜ

„2017. aastaks kavandame senise tootmismahu säilitamist. Aruande majandusaastal ei tehtud arengu- ja uurimisväljaminekuid. Meie eesmärk on säilitada püsiv kasv, reageerides kiiresti turu muutustele. OÜ Viplast Service juhtkond usub, et v?tmesõnaks järjest tiheneva konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetõttu pöörame senisest suuremat tähelepanu rangele kulude kontrollile,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

Ettevõtte ainuomanik on Sergey Medvedev. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Hetkel kuum