Äripäev • 4 juuni 2017

Laupäevaõhtust Londonit halvas terrorirünnak

Londoni terrorirünnak  Foto: Reuters/Scanpix

Eile hilisõhtul sõitis Londonis kaubik rahva sekka, niites maha umbes 20 inimest. Seejärel hakkasid kaubikust väljunud kolm meest valimatult inimesi pussitama. Rünnakus hukkus seitse inimest, vähemalt 48 sai vigastada.

Kaheksa minutiga sündmuskohale jõudnud politsei lasi kolm ründajat maha.

Politsei kinnitusel oli tegemist terrorirünnakuga, mis toimus Suurbritannia pealinna ühel suuremal sillal London Bridge'il ja selle läheduses asuval Borough' Marketil Eesti aja järgi umbes kella 00.15 ajal.BBC-le kirjeldasid pealtnägijad, kuidas sillal jalakäijate sekka sõitnud kaubikust väljus kolm pikkade nugadega meest, kes hakkasid valimatult möödakäijaid pussitama, karjudes: "See on Allahi eest." Seejärel suundusid mehed turu poole, kus jätkasid rünnakuid, kuni kohale jõudnud politsei nad maha lasi.Reutersi teatel on Londoni rünnakuga seoses vahistatud 12 inimest.

Hetkel kuum