Äripäev • 15. august 2017 kell 6:09

Natalia Levina suurtehing Kalamajas

Natalia Levina Lutheri kvartalis vanas masinasaalis  Foto: Andras Kralla

Viimasel ajal on Eesti meedias sageli kirjutatud Natalia Levinast, Moskva multimiljonäri Pjotr Levini tütrest, kellest nüüd on põhjust taas rääkida, sest juuli alguses tehti Tallinna kinnisvaraturul tehing, mida ekspertide sõnul juhtub vaid kord kümne aasta jooksul, kirjutab Ärileht.

Vaata ka Infopangast:

Natalia Levina

Arealis AS

 

Magusas Kalamaja piirkonnas vahetas omanikku kokku kolm krunti, kõigi tehingute taga on Eesti kinnisvaraturul laineid lööv venelanna. Nordeconi ühe omaniku Toomas Lumani ja Levina ühisfirma Arealis AS on ära müünud oma kinnistud aadressidel Jahu 6 / Väike-Patarei 1, Jahu 4 ja Suur-Patarei 13 ning transpordimaa Väike-Patarei tänaval. Neist märkimisväärseim oli esimene tehing, sest 6802ruutmeetrine endine sõjaväe toidulao territoorium vahetas väidetavasti omanikku kolme miljoni euro eest.

Suurtehingu ostja oli Eestis tegutsev tuntud Soome ehitusfirma YIT, kes on Kalamajas varemgi edukalt toimetanud.

Pikemalt loe tehingust Ärilehest.

Hetkel kuum