• Jaga lugu:

  Mandri ja saarte vahel reisijate arv kasvas

  TS Laevade parvlaevad Tiiu ja Piret Tallinna vanasadamas. Foto: Postimees/Scanpix

  Riigifirma TS Laevad parvlaevad vedasid augustis rohkem inimesi ja sõidukeid, kui reisis mandri ja suursaarte vahel möödunud aastal samal ajal, teatas ettevõte.

  TS Laevad teenindas augustis ca 308 500 reisijat ja 120 500 sõidukit. Kaheksa kuuga on mandri ja suursaarte vahel reisinud 1,6 miljonit inimest, mis on 6 protsenti rohkem kui mullu samal perioodil, ja parvlaevadega on veetud 7 protsenti rohkem sõidukeid.
  Võrreldes eelmise aasta augustiga kasvas Rohuküla-Heltermaa ja Virtsu-Kuivastu liinil reisijate arv 3 protsenti, sõidukite arv 5 protsenti.
  Suvekuudel ehk juuni-august teenindas TS Laevad 951 000 reisijat ja 365 000 sõidukit, mis on eelmise aasta suvekuudega võrreldes 37 000 reisijat ja 20 000 sõidukit rohkem. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.