• Jaga lugu:

  Maailma suurim turvafirma kolmakordistas Eestis kasumi

  Foto: Turvakonverents 2015

  Maailma suurim turvafirma Securitas AB kasvatas Eestis käivet ning kolmekordistas kasumi.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et turvafirma Securitas Eesti ASi müügitulu kasvas mullu 6 protsenti, 9,01 miljoni euroni. Ärikasum aga kolmekordistus ning ulatus 240 582 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Mullu töötas firmas keskmiselt 545 inimest, see näitaja tõusis viie võrra. Käive töötaja kohta suurenes 5 protsenti, 16 530 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 5 protsenti, 754 euroni kuus.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „2016. aastal olulisi muutusi võrreldes eelnevate aastaga Eesti turvaturul ei toimunud, endiselt olid märksõnadeks tugev konkurents, hinnasurve ning tööjõukulude kasv,“ kirjutas ettevõtte oma tegevusaruandes. „Aasta alguses tõsteti taas riiklikku alampalga määra, millega kaasnes töötajatepoolne ootus palgatõusude osas.“
  Securitas Eesti emafirma on Rootsi ettevõte Securitas AB, mis on ühtlasi ka maailma suurim turvafirma. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal tütarfirmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.