• Jaga lugu:

  Efteni börsiplaan sai rohelise tule

  Aktsionärid andsid Efteni kinnisvarafondile üksmeelselt nõusoleku aktsiatega Tallinna börsile minekuks ja loobusid eelisostuõigusest.

  Ärikinnisvaraga tegeleva investeerimisfondi Eften Real Estate Fund III aktsiad võivad Tallinna börsi põhinimekirja jõuda kõige varem oktoobri lõpuks, ütles fondivalitseja Eften Capitali juht Viljar Arakas.
  "Aktsionärid on oma selge sõna öelnud, meie teeme siit edasi järgmisi samme,“ rääkis ta ja lisas, et neil on detailne ajakava paigas. "Kindlasti järgmine kuu võib meilt uudiseid oodata. Aga ma täpsemat ajagraafikut ei saa kommenteerida, sest seal ei sõltu kõik meist,“ ütles Arakas.
  Arakas märkis, et kuna nad muutsid fondi põhikirja, võtab ka muudatuste registreerimine oma aja. Aktsionäride koosolekul kinnitati ka aktsiate väljalaskehind ja aktsionärid loobusid oma eesõigusest aktsiate märkimisel.
  Aktsiate väljalaskehind on 14 eurot või suurem juhul, kui septembrikuu lõpu seisuga ületab aktsiate puhasväärtus 14 eurot. Arakas ütles aga, et see peaks eeldatavasti olema 13,96 eurot, nii et aktsiad peaksid börsile minema siiski 14 euroga.
  Plaanid juba vanad
  Real Estate Fund III asutatigi 2015. aastal 10aastase tähtajaga fondina. Sellest esimesed kolm aastat on investeerimisperiood, viis aastat hoidmisaeg ning kaks aastat väljumisperiood. Juba siis teatas Eften aga, et pärast investeerimisperioodi lõppu on plaan fond börsil noteerida, pärast mida muutuks see tähtajatuks.
  Aprillis pärast viimast rahakaasamist Äripäevale antud intervjuus märkis Arakas samuti, et börsiettevõttena on nad käitunud juba esimesest päevast ning ei pea midagi oma ettevõtte struktuuris muutma. "Plaanime seda teha umbkaudu aasta pärast," ütles ta aprillis börsile mineku kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Change'i tulemused viisid osaku langusesse
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.