• Jaga lugu:

  Baltika: oleme samuti koostööd kaalunud

  Cleveroni tootmineFoto: Eiko Kink

  "Inditexi ja Cleveroni koostöö on kindlasti märgiline. Ühelt poolt on Inditex Grupi puhul tegemist maailma ühe suurima rõivatööstusega, ja Eestist pärit Cleveroni jaoks avab see kindlasti väravaid ka mujal," tõdes Baltika Grupi e-poe andmorefashion.com'i juht Külli Koort.

  Kui Baltikumis on pakiautomaatide võrgustik väga lai, siis Hispaania turul see niivõrd arenenud ei ole, möönis ta. Ometi ootavad kliendid kiiret teenindust, mida Koorti sõnul Inditexi suurpoed täna veel pakkuda ei suuda.
  Poodide ja e-poodide koostöö arendamine ongi tema sõnul saanud laiemaks trendiks. "Juba mõnda aega ei investeerita ainult digikanali arendamisse, vaid ka füüsilise kaupluse digitaliseerimisse," selgitas ta ja lisas, et selliste tehnoloogiliste lahenduste kasv on lausa hüppeline.
  Ka Baltika Balti riikide äri on pakiautomaatide võrgustik väga palju toetanud, rääkis Koort. Näiteks kasvas nende e-poe käive tänavu teises kvartalis 47%. "Poepinnale toodud pakiroboteid oleme küll kaalunud, aga kuna Baltikumi pakiautomaatide võrk on hea ja teenusepakkujaid palju, toimib see hetkel väga hästi," selgitas Koort.
  Osades grupi brändikauplustes on ka käima pandud Cleveroni ning Inditexi koostööga sarnane click & collect teenus, mis võimaldab kliendil toote veebist ära osta ning sellele kauplusesse järele minna.
  Koort möönis, et ka nemad on kaalunud tuua poepinnale pakirobotid ning arutanud ka koostööd Cleveroniga. "Hetkel veel suudame kaupluse pinnal e-ostleja ära teenindada, kuid müügimahtude suurenemisel peame ka meie alternatiive kaaluma," sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Uus nädal algas Tallinna börsile edukalt
Tallinna börs alustas juuni viimast nädalat tugevalt, kui indeks kerkis 0,86%. Vilniuse börs tõusis 0,28%, aga Riia langes 0,67%. Balti Benchmark indeks lõpetas päeva 1,13% kõrgemal.
Tallinna börs alustas juuni viimast nädalat tugevalt, kui indeks kerkis 0,86%. Vilniuse börs tõusis 0,28%, aga Riia langes 0,67%. Balti Benchmark indeks lõpetas päeva 1,13% kõrgemal.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Venemaa tõstab hoogsalt intresse
Venemaa keskpank tõstis peamised intressimäärad 6,5 protsendini, et võidelda kõrge inflatsiooniga, vahendab CNBC.
Venemaa keskpank tõstis peamised intressimäärad 6,5 protsendini, et võidelda kõrge inflatsiooniga, vahendab CNBC.