Äripäev • 8. oktoober 2017 kell 7:00

Trump: Põhja-Korea puhul töötab vaid üks asi

Donald Trump  Foto: Scanpix/Reuters

USA president Donald Trump teatas laupäeval, et Põhja-Korea puhul „töötab ainult üks asi“, vihjates sellele, et Põhja-Koreaga läbirääkimised ei tööta.

Donald Trump kirjutas Twitteris, et presidendid ja nende ametkonnad on rääkinud Põhja-Koreaga juba 25 aastat, ent seda tulemusteta. Ta lisas, et seetõttu töötab Põhja-Koreaga tegemist tehes „ainult üks asi“. Mida ta täpselt silmas pidas, Trump ei täpsustanud, kirjutas BBC.

USA ja Põhja-Korea on olnud juba mõnda aega tulises sõnasõjas olnud selle pärast, et Põhja-Korea teeb hoolimata teiste riikide vastuseisust tuumakatsetusi. Trump on varem teatanud, et kui Põhja-Korea peaks selleks põhjust andma, võib USA nad hävitada.

Hetkel kuum