• Jaga lugu:

  Euroopa enim teeniv kuulsus on J. K. Rowling

  Helde annetajana tuntud kirjanik J.K. Rowling on ajakirja Forbes andmeil Euroopa kõige enam teeniv kuulsus. Foto: epa

  Briti kirjanik J.K. Rowling on ajakirja Forbes andmeil Euroopa kõige enam teeniv kuulsus. Väljaande hinnangul on Harry Potteri lugude sarja autor viimase 12 kuuga teeninud üle 95 miljoni dollari maksueelset tulu.

  Rowling on maailma enim teeniv kirjanik ja Forbesi andmeil on ta maailma kolmas enim teeniv kuulsus. Viimasel aastal põhisissetulek tuli tal uusimast teosest „Harry Potter ja neetud laps“.
  Sissetuleku poolest järgmine Euroopa kuulsus on Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo, kes teenis mullu 93 miljonit dollarit, mille tõi talle uus leping Hispaania klubiga ning rida reklaamidiile.
  Kolmandal kohal on Briti bänd Coldplay, kelle aastateenistus oli 88 miljonit dollarit. Neljas enimteeniv kuulsus on samuti britt Adele, laulja, kes teenis aastaga juurde 69 miljonit dollarit.
  Forbes lisab, et Rowling ja Adele on enimteenivate kuulsuste top-20s ainsad naised. Euroopa 20 enimteeniva kuulsuse mullune sissetulek oli kokku 1,06 miljardit dollarit. 12 inimest sellest nimekirjast on pärit Suurbritanniast, märgib Forbes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.