Äripäev • 16. november 2017
Jaga lugu:

Nordica käivitas nn vaiksed lennud

Nordica lennuk Tallinna lennuväljal.  Foto: Scanpix/Postimees

Lennufirma Nordica alustas novembrist "vaiksete lendudega", mis tähendab, et kõik enne kella 9 hommikul Tallinnast väljuvad lennud on vähema infomüra ja mahedama salongivalgustusega.

Kuna varahommikustel reisijatel on tihti kerge unevõlg, siis soovib lennufirma luua võimalusi, et inimesed saaksid väärtuslikku puhkeaega vajadusel pikendada, kommenteeris Nordica teenindusjuht Tiina Riismandel pressiteate vahendusel.

Riismandeli sõnul toob talvehooaeg Nordica pardale rohkesti ärikliente. Nüüdsest vahendatakse "vaiksetel lendudel" pardateateid lühiversioonis ning vaiksemal hääletoonil (v.a. ohutusteadaanded). Kampaania ega pilvepoe reklaamtekste ette ei loeta ja salongivalgustus reguleeritakse mahedamaks, lisab Nordica.

"Vaiksed lennud" toimuvad novembri algusest kuni järgmise aasta märtsi lõpuni.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum