• Jaga lugu:

  BLRT Grupp ostis jälle firma

  BLRT peahoone Tallinnas Kopli poolsaare tipus.Foto: Andres Haabu

  Laevaremondikontsern BLRT Grupp ostis merepäästevahendite hooldusega tegeleva firma Mereabi AS.

  Ettevõte teatas, et BLRT Grupp juba osutab sarnaseid teenuseid Tallinnas ja Klaipedas. „Ettevõtte ost on laevahoolduse strateegia arendamise järjekordne etapp, mis lubab oluliselt laiendada laevaomanikele osutatavate teenuste valikut. See samm võimaldab kontsernil tugevdada seisundit merelaevade pääste- ja tuletõrjevahendite hooldus-, kontrolli-, remondi- ja müügiturul,“ selgitas Mereabi nõukogu esimees Jevgeni Beljanin pressiteate vahendusel. Ettevõtte töötajad tagavad päästevahendite kvaliteetse tehnilise hoolduse lühikese ajaga.
  Vaid nädal tagasi teatas BLRT, et talle kuuluv Leedu ettevõte Western Shipyard omandas insenertehniliste projektide koostamise ja juhtimisega tegeleva Norra firma Marine Technology
  BLRT Grupp on suur Läänemere piirkonna tööstuskontsern. BLRT Gruppi kuulub kolm laevaremonditehast: Tallinn Shipyard Eestis, Western Shiprepair Leedus ja Turku Repair Yard Soomes, mis osutavad laevade remondi ja moderniseerimise tervikteenuseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.