Äripäev • 6. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

BLRT Grupp ostis jälle firma

BLRT peahoone Tallinnas Kopli poolsaare tipus.  Foto: Andres Haabu

Laevaremondikontsern BLRT Grupp ostis merepäästevahendite hooldusega tegeleva firma Mereabi AS.

Ettevõte teatas, et BLRT Grupp juba osutab sarnaseid teenuseid Tallinnas ja Klaipedas. „Ettevõtte ost on laevahoolduse strateegia arendamise järjekordne etapp, mis lubab oluliselt laiendada laevaomanikele osutatavate teenuste valikut. See samm võimaldab kontsernil tugevdada seisundit merelaevade pääste- ja tuletõrjevahendite hooldus-, kontrolli-, remondi- ja müügiturul,“ selgitas Mereabi nõukogu esimees Jevgeni Beljanin pressiteate vahendusel. Ettevõtte töötajad tagavad päästevahendite kvaliteetse tehnilise hoolduse lühikese ajaga.

Vaid nädal tagasi teatas BLRT, et talle kuuluv Leedu ettevõte Western Shipyard omandas insenertehniliste projektide koostamise ja juhtimisega tegeleva Norra firma Marine Technology

BLRT Grupp on suur Läänemere piirkonna tööstuskontsern. BLRT Gruppi kuulub kolm laevaremonditehast: Tallinn Shipyard Eestis, Western Shiprepair Leedus ja Turku Repair Yard Soomes, mis osutavad laevade remondi ja moderniseerimise tervikteenuseid.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt