Äripäev • 14. detsember 2017 kell 11:15

Eesti Raudtee lisab pühade ajal Moskva rongile vaguneid

Tallinna-Moskva rong ja perroon.  Foto: Andras Kralla

Eesti Raudtee planeerib tänavu pühade ning aastavahetuse ajaks Tallinna-Peterburi-Moskva rongile lisavaguneid ning väljumisi, sest oodata on Vene turistide arvu kasvu.

"Reisijate arv Venemaalt on jätkuvalt kasvus ning detsembri esimesed kümme päeva näitavad juba 20protsendilist tõusu võrreldes eelmise aastaga. Seetõttu oleme planeerinud kaks lisaväljumist ning kahekordistanud vagunite arvu," kommenteeris Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Kaljusaar.

Moskva-Tallinna liinil on tavaliselt käigus seitse vagunit, kuid 22. detsembrist 10. jaanuarini suurendatakse vagunite arvu kuni viieteistkümneni ning sõidugraafikusse lisatakse 30. detsembril ja 2. jaanuaril Moskvast lisaväljumine.

Sellise vagunite arvuga tuleb ühe rongiga Eestisse kuni 550 külastajat.

Hetkel kuum