• Jaga lugu:

  Sotside toetused jäid väga lahjaks

  Arco Vara juhataja Tarmo Sild.Foto: Eiko Kink

  Kui opositsiooniliider Reformierakond sai möödunud aasta viimases kvartalis suurima toetusena ettevõtjalt Indrek Rahumaalt 65 000 eurot, siis sotside suurimad toetajad annetasid 13 korda vähem, selgub erakondade rahastamise järelevalve komisjonile esitatud aruandest.

  Sotsiaaldemokraatliku Erakonna suurimad toetajad 2017. aasta IV kvartalis olid Arco Vara juht Tarmo Sild ja erakonna liige Ivari Padar, kes kumbki annetasid 5000 eurot. 
  Kui kõrvale jätta aktiivsed poliitikud, jäid suuremate annetajatena silma veel 3100 eurot Mainori juhilt Kadi Pärnitsalt ning 1391 eurot väikeaktsionäride eest võitlejalt Anastassia Kovalenkolt.
  Kokku said sotsid eelmise aasta lõpus annetustena veidi üle 283 000 euro. Võrdluseks, IRL sai toetajatelt 351 000 eurot ja Reformierakond 574 000 eurot. Keskerakond ei ole siiani oma IV kvartali aruannet esitanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Meesak: ükski hookuspookus ei päästa - odava energia aeg on läbi
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Wise'i aktsia kiire langus jätkub Tipust –31%
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.