Äripäev • 13 veebruar 2018

Ahti Puur lahkub Enefit Kaevandustest

Estonia kaevandus  Foto: Veiko Tõkman

Eesti suurim põlevkivi kaevandmise ettevõte Enefit Kaevandused tõmbab juhatust koomale ning juhatuse esimees Ahti Puur annab ameti üle Valeri Abramovile, kirjutas Põhjarannik.

Abramov on seni juhatuses vastutanud tootmise eest. Puur otsustas ettevõttest lahkuda, vahendas väljaanne. Poolteist aastat kaevandusettevõtet juhtinud Ida-Viru juurtega, ent püsivalt Tartus elav Ahti Puur põhjendas ametist lahkumist sooviga leida rohkem aega enda ja oma lähedaste jaoks.

Märtsist jätkab Enefit Kaevanduste juhatus tööd kolmeliikmelisena. Abramov koordineerib juhatuse tööd ning vastutab põlevkivi kaevandamise eest, varahalduse eest kannab vastutust Meelis Goldberg ning logistika eest Rein Kaarlõp.

Hetkel kuum