Äripäev • 26. märts 2018 kell 6:24

Reitingud: Reform möödus Keskist

Orav  Foto: Julia-Maria Linna

Viimastel kuudel reitingut kasvatanud Reformierakond möödus märtsis toetuselt Keskerakonnast ja tõusis kõige populaarsemaks parteiks, vahendas ERR.

ERRi uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute küsitluse järgi toetas Reformierakonda märtsis 31 protsenti, Keskerakonda 26 protsenti valimiseelistuse avaldanud vastajatest. Kuu varem, veebruaris toetas mõlemat erakonda võrdselt 27 protsenti.

EKRE toetusprotsent püsib suhteliselt stabiilsena - märtsis toetas neid 13 protsenti (kuu varem 14). Sotsiaaldemokraatide toetus oli märtsi uuringus 10 protsenti.

Isamaa ja Res Publica Liidu ja Vabaerakonna toetus on võrreldes eelmise kuuga ühe protsendi võrra väiksem – vastavalt viis ja kolm protsenti. Vabaerakonnaga samal tasemel püsib ka parlamenti mitte kuuluvate Roheliste toetusprotsent.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Hetkel kuum