Äripäev • 5. aprill 2018 kell 11:29

Nordica reisijate arv kasvab

Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm  Foto: Andres Haabu

Eesti rahvusliku lennufirma Nordica reisijate arv kasvas ka 2018. aasta esimeses kvartalis ja suvesihtkohtade lennukite kiire täitumus lubab prognoosida kasvu jätkumist.

Tänavu esimeses kvartalis lendas kodumaise lennufirmaga 125 000 reisijat, mida on ligi 17 protsenti enam kui aasta tagasi samal perioodil, teatas Nordica. Lennufirma turuosaks Tallinna lennujaamas mõõdeti samal ajavahemikul 25 protsenti, 80 protsenti lendudest väljus 15minutise täpsusega ja lendude toimumise protsent oli 97.

Algaval suvehooajal lisandub Nordica lennuplaani kolm uut sihtkohta: aastaringne Kopenhaagen, kuhu hakatakse lendama kuni 11 korda nädalas, ning suvised Constanta Rumeenias ja Ohrid Makedoonias.

"Nordica läheb oma kolmandale suvehooajale vastu hea ja kindla tundega. Broneeringud lubavad juba täna prognoosida reisijate kasvu jätkumist ja kinnitavad, et eestlased tahavad üha enam garanteeritud suveilma, mida meie puhkusesihtkohad ka pakuvad," ütles Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm.

 

Hetkel kuum