Märt Belkin • 16. mai 2018 kell 5:56

Tallinna linnaosa palkas turvafirma

Marek Jürgenson raamatuesitlusel.  Foto: Scanpix/Postimees/Mihkel Maripuu

Haabersti linnaosas alustas ringsõite K Security patrullekipaaž, kelle ülesandeks on linnaosas suvekuudel täiendava korra tagamine.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson ütles pressiteate vahendusel, et Haabersti turvaline linnaosa.

"Soovime linnaosa turvalisust ja korda veelgi tugevdada ning seetõttu teeme sel suvel linnaosas esimest korda koostööd ka turvafirmaga," ütles ta.

 

Haaberstit hakkab turvama Margus Laasi ja Marko Koka turvafirma K Security, mille ülesanne on 15. maist 15. septembrini teha linnaosas igapäevaselt patrullautoga ringsõite, et ennetada kuritegevust ja tagada linnaosa elanikele suurem turvatunne.

Iga päev kontrollitakse spordi- ja mänguväljakuid, rulaparki, tiigi ja poodide ümbrust ning muid avalikke kohti, mis on korrarikkumistega varem silma paistnud. Seaduserikkujat nähes palutakse tegevus lõpetada ning vajadusel kutsutakse appi politsei, kiirabi või päästeamet.

K Security juhatuse liikme Marko Koka sõnul on Haabersti Linnaosa Valitsuse ja K Security vaheline koostöö pilootprojekt ning seda plaanitakse laiendada ka teistesse linnaosadesse ja omavalitsusüksustesse.

Haabersti linnavalitsuse avalike suhete osakonnast öeldi Äripäevale, et kogu perioodi jooksul osutatud teenus läheb maksma 2500 eurot, millele lisandub käibemaks.

Hetkel kuum