• Jaga lugu:

  Eestlasi hullutab uus imemasin

  Püramiidskeemi-sarnaste äride juures paistab Eestis eriti hea minek olevat ulmeliste tehnoloogiliste lahendustega lubajatel.Foto: Panthermedia/Scanpix

  Kurikuulsa Skyway-nimelise kahtlase taustaga äriskeemi kõrval kogub Eestis jõudu uus skeem: ambitsioonika õhumetrooga püüab konkureerida uus tõusev täht Dujunovi asünkroonmootor.

  Arstid, sportlased, põllumehed, koduinvestoreist pensionärid. Nimekiri neist Eesti inimestest, kes on oma raha paigutanud kahtlase väärtusega tulevikutehnoloogiatesse, on muljet avaldavalt pikk, kirjutab Postimees.
  «Inimene, kes sellistesse projektidesse raha sisse paneb, peab arvestama, et see raha on kadunud. Investeerimisega ei ole seal midagi pistmist,» ütles nende projektide kohta pikaaegne investor ja Tallinna Tehnikaülikooli õppejõud Tõnn Talpsepp lehele.
  Kui Skyway ideest võib veel enam-vähem aru saada – ehkki see pole usutav –, siis Dujunovi mootoriprojekt jääbki segaseks. Leht kõneles projekti investeerinud Robiga, kes samuti sellest pärist hästi aru ei saanud: „Mina tean lihtsalt seda, et see on uue põlvkonna mootor, mis tuleb aastal 2020 turule.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Võimude põimumise räpane pesu vajab puhtaks küürimist
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Swedbank tõstis Šiauliai Panga aktsia hinnasihti Tõusuruumi nähakse 34%
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Emöke Sogenbits: õige firmade kukkumine ootab meid veel ees
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".