Äripäev • 12. november 2018
Jaga lugu:
Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma auhinda vastu võtmas.  Foto: Maksim Toome

Äripäeva restoranitestide autor pälvis Silverspooni meediaauhinna

Reede õhtul kuulutati Tallinna Lennusadamas välja Silverspooni gastronoomiakonkursi võitjad. Meediaauhinna pälvis Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma.

2018. aasta Silverspooni hooaja võitjad järgnevates kategooriates on:

•Fine dining– Restoran Horisont

•Casual dining – Parrot MiniBar

•Parim pererestoran – Tulivee

•Parim Eesti köök – Restoran Ö

•Parim rahvusvaheline köök – Gianni

•Parim Aasia köök – Chedi

•Parim kohvik – Ugandi kohvik

•Parim gastropubi – Tabac

•Parim tänavatoit – Burger Kitchen Tänavagurmee

Parima peakoka tiitli vääriliseks nimetati Margo Paluoja restoranist Parrot Minibar.

Parima teeninduse kategooria võitjaks kuulutati Mon Repose peakoka korrus ning parima taimetoidu pakkuja tiitli pälvis Von Krahli Aed.

Parimaks nooreks kokaks kuulutati Sander Kuldsaar restoranist Kaks Kokka ja Ö, kes sõidab kuuks ajaks praktikale Michelini tärniga pärjatud restorani OLO Helsingis.

Esimest korda anti Silverspooni tänavusel hooajal välja meediaauhind, mille laureaadiks valis üheteistkümnest isikust koosnev žürii Heidi Vihma, kelle restoraniarvustused ilmuvad Äripäevas.

“Suur rõõm on tõdeda, et sellel aastal osales konkursil üle 150 restorani,“ sõnas Silverspooni tegevjuht Kristel Pentus. „Konkurss kasvab igal aastal ning areneb edasi, pakkudes tugevat platvormi Eesti gastronoomiasektori arengule. Meie toidukultuur on kõrgel tasemel, pakkudes elamusi nii kohalikele kui ka Eestit külastavatele inimestele, ning seda tuleb hoida.”

Äripäeva restoraniteste saad lugeda siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum