• OMX Baltic0,22%300,68
  • OMX Riga0,06%893,52
  • OMX Tallinn0,12%2 071,16
  • OMX Vilnius0,3%1 206,04
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 1000,00%8 822,91
  • Nikkei 2250,06%39 810,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%92,75
  • OMX Baltic0,22%300,68
  • OMX Riga0,06%893,52
  • OMX Tallinn0,12%2 071,16
  • OMX Vilnius0,3%1 206,04
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 1000,00%8 822,91
  • Nikkei 2250,06%39 810,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%92,75
  • 12.11.18, 10:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Äripäeva restoranitestide autor pälvis Silverspooni meediaauhinna

Reede õhtul kuulutati Tallinna Lennusadamas välja Silverspooni gastronoomiakonkursi võitjad. Meediaauhinna pälvis Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma.
Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma auhinda vastu võtmas.
  • Äripäeva restoranitestide autor Heidi Vihma auhinda vastu võtmas.
  • Foto: Maksim Toome
2018. aasta Silverspooni hooaja võitjad järgnevates kategooriates on:
•Fine dining– Restoran Horisont
•Casual dining – Parrot MiniBar

Artikkel jätkub pärast reklaami

•Parim pererestoran – Tulivee
•Parim Eesti köök – Restoran Ö
•Parim rahvusvaheline köök – Gianni
•Parim Aasia köök – Chedi
•Parim kohvik – Ugandi kohvik
•Parim gastropubi – Tabac
•Parim tänavatoit – Burger Kitchen Tänavagurmee
Parima peakoka tiitli vääriliseks nimetati Margo Paluoja restoranist Parrot Minibar.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Parima teeninduse kategooria võitjaks kuulutati Mon Repose peakoka korrus ning parima taimetoidu pakkuja tiitli pälvis Von Krahli Aed.
Parimaks nooreks kokaks kuulutati Sander Kuldsaar restoranist Kaks Kokka ja Ö, kes sõidab kuuks ajaks praktikale Michelini tärniga pärjatud restorani OLO Helsingis.
Esimest korda anti Silverspooni tänavusel hooajal välja meediaauhind, mille laureaadiks valis üheteistkümnest isikust koosnev žürii Heidi Vihma, kelle restoraniarvustused ilmuvad Äripäevas.
“Suur rõõm on tõdeda, et sellel aastal osales konkursil üle 150 restorani,“ sõnas Silverspooni tegevjuht Kristel Pentus. „Konkurss kasvab igal aastal ning areneb edasi, pakkudes tugevat platvormi Eesti gastronoomiasektori arengule. Meie toidukultuur on kõrgel tasemel, pakkudes elamusi nii kohalikele kui ka Eestit külastavatele inimestele, ning seda tuleb hoida.”
Äripäeva restoraniteste saad lugeda siit.

Seotud lood

Äriplaan 2026

Äriplaan 2026

Uurime välja Eesti majanduse arengusuunad 2026. aastal, et ettevõtjatel ja tippjuhtidel oleks, millele tuginedes järgmist aastat planeerida.

Kas eksport ja kaitsetööstuse areng võiksid Eesti majandusele uue käigu sisse aidata? Kuidas näevad Põhjamaade ettevõtjad ja tippjuhid Eesti võimalusi rahvusvahelisel areenil ning kas nad plaanivad siia investeerida? Kuhu investeerivad ning millele tõmbavad pidurit Eesti ettevõtjad? Missugune on riigi äriplaan 2026. aastaks? Kõigile nendele küsimustele saad vastuse 17. septembril Eesti mõjukaimal majanduskonverentsil Äriplaan!

Enda kogemust tulevad Eestisse jagama ülemaailmse ulatusega Rootsi masina- ja metallitööstusettevõte Hanza AB asutaja ja tegevjuht Erik Stenfors ning Telia Company president ja tegevjuht Patrik Hofbauer.

  • Toimumisaeg:
    17.09.2025
  • Alguseni:
    2 k 12 p 10 t
  • Toimumiskoht:
    Tallinn

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele