Äripäev • 10. veebruar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Narvas hanke võitnud meeskond loobus tööst

"Olukorras kus volikogu esinaine nimetab meid "väljapressijateks" ei ole võimalik edasi töötada," märkis Helen Sildna.  Foto: Andres Haabu

Narva Euroopa kultuuripealinnaks kandideerimise hanke võitnud Shiftworks ja Creativity Lab teatasid, et loobuvad Euroopa kultuuripealinna 2024 taotluse ettevalmistamise lepingust Narva linnaga. "Olukorras kus volikogu esinaine nimetab meid väljapressijateks, ei ole võimalik edasi töötada," märkis Helen Sildna.

Shifworksi juhatuse liige Helen Sildna ütles, et kogu lugu hakkas viltu vedama hetkest, kui Keskerakonna juhtkonna otsuse kohaselt pidid toimingupiirangu rikkumises kahtlustuse saanud volikoguliikmed uurimise ajaks peatama volikogu liikme staatuse ning taanduma juhtivatelt kohtadelt ka linnaasutustest. "Kaheksa volikoguliiget astusid hoopis Keskerakonnast välja. Sellest hetkest sai alguse poliitiline vastupanu, mille keskmesse sattus ka kultuuripealinna protsess," kirjutas ta.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt