Priit Pokk • 23. juuni 2019 kell 14:14
Uudised
Ainult tellijale

Saudi Araabia hakkab kopsaka summa eest elamislubasid müüma

Elamislubade idee autor on Saudi Araabia kroonprints Mohammed bin Salmani, kes loodab seeläbi tuua riigi tuludesse miljardeid dollareid.  Foto: BANDAR ALGALOUD / SAUDI ROYAL PALACE HANDOUT, EPA

Saudi Araabia avas mais avalikustatud programmi, mille kohaselt on võimalik taotleda kuningriigi alalist elamisluba 800 000 riaali ehk 213 000 dollari eest, kirjutab Bloomberg. Saudid üritavad seeläbi riiki meelitada välisinvesteeringuid.

Elamisloaga välismaalastel on õigus osta kinnisvara ning teha äri ilma, et teda toetaks Saudi käendaja. Samuti saavad nad vahetada töökohti ning lahkuda kuningriigist lihtviisil. Rikkaid loodetakse meelitada pakkudes alternatiivse variandina ka aastast elamisluba 100 000 riaali ehk 27 000 dollari eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum