Indrek Ojamets • 9. august 2019 kell 12:39
Uudised
Ainult tellijale

Huawei tuli välja uue operatsioonisüsteemiga

Huawei tõi välja uue operatsioonisüsteemi HarmonyOS.   Foto: FRED DUFOUR

Huawei tuli välja enda operatsioonisüsteemiga HarmonyOS, mida on vajadusel võimalik Huawei nutitelefonides kasutada Androidi asemel.

Huawei uut operatsioonisüsteemi HongmengOS, mis on inglise keeles tuntud kui HarmonyOS, saab kasutada erinevates nutitelefonides, nutikõlarites ja isegi sensorites, vahendab CNBC. HarmonyOSi saab selle aasta lõpuks kasutada nii-öelda nutiekraani toodetes, sealhulgas televiisorites. Uut operatsioonisüsteemi kasutatakse kõigepealt nutiseadmetel nagu nutikellad, nutikad ekraanid, sõidukisisesed süsteemid ja nutikõlarid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum