Merit Pärnpuu • 29 august 2019
Uudised
Ainult tellijale

Sisustaja: koolilapse tuba olgu koolilapse nägu

Üks mõnus ja hea energiaga koolilapse tuba sünnib alati vanema ja lapse koostöös. Kuidas aga leida hea kesktee lapse soovide, praktilisuse ja trendide vahel? Nendele küsimustele saab vastused augustikuu Sisustajast.

Aatriumi sisekujundaja Kristi Org soovitab koolilapse tuba sisustama asudes arvestada lapse ealiste iseärasustega ja mõelda mitu aastat ette. „Kui ühes toas elab mitu last, tuleks tekitada mõlemale lapsele oma nurk või tsoon, sest lapsed veedavad suurema osa ajast oma toas,“ räägib ta. Niisamuti juhib Org tähelepanu panipaikade olemasolule, sest kõik asjad peavad ju ka kuskile ära mahtuma. Näiteks kui muretseda narivoodi, siis ikka ühes kummutite ja sahtlitega.

Hetkel kuum