Eliisa Matsalu • 4. september 2019 kell 15:15
Uudised
Ainult tellijale

Läti ehitusettevõtteid võib oodata kopsakas trahv

Eile Lätis kulmineerunud suurte ehitusettevõtete kriminaal- ja haldusmenetlus võib kesta kaks aastat. Kui Läti ametivõimude huviorbiiti sattunud ettevõtte süü tõestatakse, võib neid oodata kopsakas karistus.

Merko tütarettevõtte Merks objekt Riia kesklinnas. Eile sattus Merks Läti konkurentsiameti huviorbiiti võimaliku kartellikokkuleppe tõendite kogumiseks.  Foto: Erik Prozes

Nimelt selgitas Läti konkurentsiameti avalike suhete juht Paula Vilsone, et süüdi mõistmise korral võib ehitusettevõtteid oodata aasta käibest 10% suurune rahatrahv ja aastane keeld riigihangetel osalemiseks. Üks ettevõte, kes Läti ametivõimude huviorbiiti eile sattus, oli ka Merko Ehituse tütarettevõte SIA Merks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum